-
Herec s velkým H
Je to jeden z našich nejlepších herců, kterých je bohužel čím dál míň....obdivuju ho odmalička, jeho filmy miluju.....čím dál víc mě přesvědčuje o tom, že jeho herecké kvality jsou prostě nepřekonatelné! *3* -
zdravíííím
Dobrej,chci se jen zeptat zda si tady čtete vůbec ty vzkazy a odepisujete na ně?Jsem zvědavá od přírody,ale jinak jste moc dobrej chlápek s hezkýma kukadlama...hehe..to byl,ale kompliment co.Pa -
Prostě jen tak...
Píšu Ti prostě jen tak...Zeptej se Jirky Macháčka jaký jsou holky z Litoměřic...o nic nejde...jen prostě Ty jsi Rak a já Rybička :-)) Hodně štěstí ve všem... -
Pan herec
podle mne jednoznačně nejlepší český herec -
Herec s kvělým hereckým výkonem *3*
-
herec
Ivane jsi super! -
Nejlepší herec
Pan Trojan patří podle mě mezi nejlepší české herce.Nejvíce jsem si ho oblíbila v Četnických humoreskách a ve filmu Václav.Do budoucna bych chtěla tomuto vynikajícímu herci mnoho úspěchů a hodně dalších krásných rolí. *1* -
super
je to jeden znejlepších hherců ktetý znám
*4* -
ivan
je sexy chlap -
Jsem váše veliká faninka!!! Nejvíc jste se mi zalíbyl v roli Bedřicha Jarého v seriálu Četnické humoresky.Jste můj nejoblíbenější český herec.Už se moc těším až budou vysílat třetí sérii Četnických humoresek!!!Přeji hodně úspěchů a hodně hereckých obsazení!!!!!!!
-
-
Re:
Co ty hrubky?
-