Přejít na výpis diskuzí

Ivan Trojan

OSOBNOST 31.12.2006 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Herec s velkým H

Je to jeden z našich nejlepších herců, kterých je bohužel čím dál míň....obdivuju ho odmalička, jeho filmy miluju.....čím dál víc mě přesvědčuje o tom, že jeho herecké kvality jsou prostě nepřekonatelné! *3*
  • zdravíííím

Dobrej,chci se jen zeptat zda si tady čtete vůbec ty vzkazy a odepisujete na ně?Jsem zvědavá od přírody,ale jinak jste moc dobrej chlápek s hezkýma kukadlama...hehe..to byl,ale kompliment co.Pa
  • Prostě jen tak...

Píšu Ti prostě jen tak...Zeptej se Jirky Macháčka jaký jsou holky z Litoměřic...o nic nejde...jen prostě Ty jsi Rak a já Rybička :-)) Hodně štěstí ve všem...
  • adamoule

Pan herec

podle mne jednoznačně nejlepší český herec
  • Herec s kvělým hereckým výkonem *3*
  • herec

Ivane jsi super!
  • pavla3

Nejlepší herec

Pan Trojan patří podle mě mezi nejlepší české herce.Nejvíce jsem si ho oblíbila v Četnických humoreskách a ve filmu Václav.Do budoucna bych chtěla tomuto vynikajícímu herci mnoho úspěchů a hodně dalších krásných rolí. *1*
  • super

je to jeden znejlepších hherců ktetý znám
    *4*
  • ivan

je sexy chlap
  • Jsem váše veliká faninka!!! Nejvíc jste se mi zalíbyl v roli Bedřicha Jarého v seriálu Četnické humoresky.Jste můj nejoblíbenější český herec.Už se moc těším až budou vysílat třetí sérii Četnických humoresek!!!Přeji hodně úspěchů a hodně hereckých obsazení!!!!!!!
    • Re:

Co ty hrubky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit