-
Opava
Dneska byl v Opavě věříte mi ?? *14* -
Ivan Trojan
miluju divadlo...sama chodim uz 3 roky do umelecke skoly na LDO....nini se hlasim na konzervator...a musim rict ze uz delsi dobu je Ivan Trojan mym vzorem...miluju jeho vystupy jak ve filmech tak hlavne v divadle..napr v Tereminu..chtela bych jednou alespon z poloviny tak dobra jako on...tolik toho dokazat... je uzasny *4* je jedinecny :) -
Hezkej je, ale to je tak všechno....
-
Jste nejlepší náš herec, přeji Vám a Vaší rodině hodně a hodně zdraví a
dále možnost rozdávat pohodu a krásných zážitků. -
Skvely herec
Pán Trojan je pre mňa najlepší herec...myslím si to od prvého filmu, v ktorom som ho videl hrať a myslím si, že tento názor veeeľmi dlho alebo snáď nikdy nikto nezmení. Skvelý výkon mal vo filme Jedna ruka netleská. Potom môj najoblúbenejší film...tak predviedol neuveritelné filmové umenie...myslím si že túto úlohu by nikto iný takto nezahral..zo súčastných hercov určite nikto... -
Trojanek
No Vaclav to se tocilo u nas a ja byla v komparzu. a je to fakt DOBREJ herec. *4* -
Ivan Trojan je jeden z nejlepších českých herců *2* *15* *3* *14* *4*
-
Už jsem alergická na t stupidní reklamamy, ve kterých pořád vystupuje, on by za prachy udělal všechno, jsem taky z herecké rodiny, ale k tomu by se naši nikdy nepropůjčili
-
-
Božskej
Když máš chmury nebo splín, koukni na programy kin. V nabídkách přečti herce - pokud najdeš Trojana, chmury i splín opustí tě lehce *15* Je prostě skvělej! *14* -
Milý Ivčo, s celou naší rodinou Vám přejeme vše nejlepší k 50. kulatým narozeninám. Nechť Vás nebolí záda a žijete si pokojným životem. Jak říká moje babička: Nechť Vás provází štěstěna! Nashledanou do budoucna!