Přejít na výpis diskuzí

Ivan Trojan

OSOBNOST 31.12.2006 
91 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nej herec

Dobrý den pane Trojane.Moc vás obdivuju a nejvíc jste se mi líbíte v seriálu Četnické humoresky,fakt super:) Na tenhle seriál se dívám pravidelně,moc vám to tam sluší *4* v té uniformě.Jo,mimochodem jste můj nej nej nej oblíbenější herec *14* *1* *3* A přeju mnoho úspěchů a taky se těším na třetí řadu humoresek... *3*
  • herec

• herec

• Kevin Spacey's resemblance

dobrý den pane Trojane,nemám odhavu Vám tykat...jste pro naši republiku a hlavně pro mě natolik ohromná osobnost asi jako tajemný a dokonalý Kevin Spacey pro severní ameriku...držím Vám všechny palce,viděl jsem od Vás všechno...zatím jsem neměl to štěstí Vás potkat osobně.Jste skvělý herec,Václava se Vám podařilo zahrát grandiozně...děkuji,vydržte prosím.Honza,33 *4*
  • pozdrav

Ahoj Ivánku, moc tě zdravím. Veronica
  • Ivanovi

No, a pak jsem se kouknul zpátky na ostatní příspěvky............nicméně pozvání platí, blahopřeji, momentálně jsi určitě nejpřesvědčivější!!!!!!!!!!! . tvůj velký Fanda(s malým F).r
  • Nejlepší český herec!

Pane Trojane, jste nejlepší český herec současnosti, dokážete zahrát úplně cokoliv a jsem moc ráda, že jste letos získal cenu TýTý. Je vidět, že si český divák konečně uvědomil, kdo je ten opravdu nej. Samozřejmě Vás také obdivuji jako dabéra. Miluju seriál
    24 hodin a Kiefera Sutherlanda. To, jak tohoto také výborného herce dabujete je pro mě opravdová lahůdka. Bravo, bravo. Mějte se hezky a ať se Vám daří v kariéře i ve Vašem osobní životě.
  • Ivan Trojan

Je mi sice pouze 15let,ale jste pro mě nejlepším hercem.Moc mám ráda filmy svámi *14* *3*
  • Adrea pro autogram

Ahoj lidičky, nemáte někdo adresu, kam bych si mola napsat o autogram tohoto skvělého herce? *4*
    • Re: Adrea pro autogram

zkus třeba napsat do Dejvického divadla, ve kterém je Ivan členem.
  • Skvělý herec

Souhlasím,pan Trojan je skvělý herec. Vždycky se moc těším na film,ve kterém bude hrát,protože takový film je záruka kvality. A zvláštní kategorie jsou ČETNICKÉ HUMORESKY. Béďa Jarý je "můj" oblíbený hrdina. Takže,ať se daří stále skvěle. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší