-
Dobré jídlo, dobré pití, hóódně dobré živobytí. Život dlúhý jak husí krk, potom do nebe škrrrk!!! Vše kráásné a vám přííjemné ať vás potěší v den vašich narozenin!!!
-
Moje nejoblibenejsi trio-Trojan-Dvorak-Strach.Kdyz se sejdou pri praci je to vzdycky bomba.Tak at se schazeji co nejcasteji. *1*
-
Ivanku jste uyasnej herec cetnicke humoresky i andel pane tam proste nemate chybu skoda ze neni takovych pohadej jako andel pane s ama vice moc rada bych se na ne podivala
-
Ivan Trojan je druhořadý český herec.
-
Druhořadý český herec.
-
Ivan Trojan je druhořadý český herec,není to žádný Leonardo di Caprio!!!!
-
Každý člověk má svoji volbu,někteří pijí,jiní kouří a někdo rád zase hodně jí.(Magic Johnson My life).
-
Pane Trojane, nikdy jste mi nebyl sympatický, snad kvůli mému vnímání vašeho skřetovitého zjevu i hlasu (a nic na tom nevylepšilo ani vaše populární legrační až šaškování při ztvárnění role podle scénáře v četnících).
Co mi na vás ale vysloveně vadí, je vaše aktérství ve značně slizké reklamě na "trénování" dívky školačky učitelem - tělocvikářem, kterého jste bravurně ztvárnil. Hlavně, aby domluvu o tom neslyšely kolegyně učitelky, že!!! Byť je děj reklamy možné chápat mnohoznačně, jistě lze velmi dobře až nejlépe vnímat pravděpodobně hnusný směr a záměr sexuálně-prznitelského náboje scénáře jádra reklamy. O jaké "trénování" dívky se jedná, si lze snadno domyslet a domýšlející nemusí vůbec být sexuálním maniakem. Jako od prý duchovně smýšlejícího člověka bych právě od vás propůjčení se danému znesvěcujícímu tématu opravdu nečekal. Ony vlastně asi peníze nesmrdí a každá koruna je přece dobrá, ne? Říká se, že ti nejhlouběji věřící bývají ti nejstrašnější. Je tomu tak i ve vašem případě? -
-
Však taká za to vzal memalé peníze od BIS, aby škodil tomuto člověku!!! *16* *16* *16*
-
-
Oprava: Však také za to Trojan vzal nemalé peníze od BIS, aby tomuto člověku škodil Jóšafate!
-
-
Mat.7,2 Nebo jakým soudem soudíte, [takovýmž] budete souzeni, a jakouž měrou měříte, [takovouž] bude vám zase odměřeno.
-
-
Ivane jste vynikající herec a se svým kolegou čertem Uriášem v Anděl Páně 2- úžasný výkon :))
-
děkujeme panu Ivanu Trojanovi za jeho roli v novém seriálu vraždy v kruhu :-) *14*