Přejít na výpis diskuzí

Ivana Macháčková-Gottová

OSOBNOST 13.1.2007 
277 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *4*
  • Podle me, jejim NEJVETSIM ZIVOTNIM USPECHEM a STESTIM je, ze 2 roky chodila v USA se slavnym hercem MICHAELEM DOUGLASEM!! To ji umoznilo byt tam kde je dnes!
  • Věčné hledání cizích chyb je jednou z největších chyb vlastních.
    Když Vás někdo ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.
    Čím víc jsme spokojení sami se sebou, tím menší máme potřebu strefovať
    se do ostatních. Dokud nezraňujeme jiné lidi, nemusíme se strachovať,
    co si o nás myslí. Krása není o tom, mít krásnou tvář. Je to o tom,
    mít krásnou mysl, dobré srdce a laskavou duši. Týrat jiného psychicky
    či fyzicky je ubohost. Jak můžete být se sebou spokojeni?
    • A co narcismus??Narcista je sám se sebou spokojený a přesto svou arogancí ponižuje druhé..To,co jste popsal,je z části pravdou,ale jsou výjimky,kteří váš názor vyvrací.Nashledanou
  • prosba

Ahojda,
    mám prosbu. Pracuji na projektu Jak si užít těhotenství a rodičovství a chci oslovit Ivanku ohledně spolupráce. Nemáte někdo na Ivanu kontakt?
    díky Sabina
  • ivanka

já ivanku celkem chápu, kg je velká osobnost a věřím, že ho miluje a váží si ho!!!
  • A Douglas-ha,ha,kecičky.
    • Tak pani/slecno Vero, podivejte se na www.freebase.com/view/en/michael_douglas a uvidite ze s tim Douglasem opravdu chodila. Proc myslite, ze Gott ma o ni tak velky zajem? Protoze 2 roky chodila s Michaelem Douglasem!!
  • Ivanka

Proč si jako myslíte že by Karla nemohla milovat? Na svůj věk je to velice hezký muž, a to tvrdím já a jsem ještě mladší než Ivanka. Já osobně si myslím, že láska kvete v každém věku..a nemusí být čistě finanční, sama si umím představit, že bych si někdy někoho takového vzala. Ti z vás co ji tady urážíte nemáte ani trochu etické vychování. Ivanko a Kájo moooc vám přeju krásné manželství.
    • Re: Ivanka

Rozhodně si nemyslim , že by ho neměla ráda, ale určitě, kdydy neměl ani vindru tak s nim nebude...starší a bez peněz, tam neexistuje láska, zatimco kdy má peníze tak to se pak může i zamilovat..:))takhle to platí všude..stačí si to uvědomit, je to všude takhle!
      • Re: Re: Ivanka

...jo tak tohle je příspěvěk jedna báseň! *1* To je názor na úrovni základky, to se na mě nezlobte. Paní co se tu představuje jako lidiya89 přeji, aby si pro život našla nějakýho alespoň manažera s měsíčním příjmem víc jak 200 tisíc, jinak to nemá cenu. To pak není láska, ale tažení koule u nohy. To je fakt pecka názor! Gratuluju *1*
    • misule23

Re: Ivanka

Přešně tak.Souhlasím s Daruli.Taky jsme mladší něž je Ivanka.Buď jí někdo z Vás závidí nebo nevím.Ale každý byste si měli zamést před stvím prahem a pak kritizovat druhý lidi. *5*
    • Re: Ivanka

Daruli,ked je hezky a vies si predstavit niekoho takeho v manzelstve,tak preco nemas takeho stareho pana?VED TAKYCH JE NA ULICI KOPU.Takze v pohode,moj otec ma 67 a vyzera podobne ako Gott,dokonca lepsie,tak Ti ho mozem ponuknut?V pohode si s nim zacnes i ked nema peniaze?To by som chcela vidiet.....Keby je to tak ako pises,tak uz davno takeho deda mas.Zabudla som,s beznym by si si urcite v tvojom veku nezacala,inak by si uz takeho deda mala,keby nejde o peniaze.Alebo teba nechcu bohaty?Preto nemas deda pri sebe,lebo chudobny sa ti nepaci?
      • Re: Re: Ivanka

...ale nejsou Karel Gott. Ženy selektivně upřednostní toho, kdo zajistí dětem dobrý život a genetickou výbavu.
  • vaše příspěvky jsou plně závisti a zla.Zvednete zadek a začnete konečně něco dělat,at nemusíte druhým závidět.
    • Jakože...Ivanka zvedla zadek a poštěstilo se jí takhle moc? Zvedla zadek? Takhle to nazýváte??? Pěkné, velmi pěkné...
  • Kdyz se citis sam a nevis kudy kam, bez za SEXEM!!!!!!!!!!
    Prekroc vlastni stin!!!!!
    SEX APPEAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bez dal zbaveny vsech pout!!!!!!!!!!
    SEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kdybys po slepu mel jit, jdi za SEXEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I kdyby tvuj cil jen krucek vzdalen byl, jdi za SEXEM!!!!!!!!!
    SEX!!!!! *16* SEX!!!!! *16* SEX!!!!! *16* SEX!!!!! *16* SEX!!!!! *16*
  • Happy Birthday Ivanka!!!

Michael D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit