Přejít na výpis diskuzí

Ivana Macháčková-Gottová

OSOBNOST 13.1.2007 
277 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět trestáme úspěch, je to naše národní povaha.
    • Přesně tak souhlasím! Protože Češi jsou závistiví a hnusní idioti!!! Závidíte i Ivaně! Zaduste se tou nechutnou závistí! OPRAVDU NENÁVIDÍM TENHLE STÁT! *16*
    • Čí úspěch trestáme? Jste na stránce Ivany Gottové, o jakém úspěchu tedy hovoříte???
  • PRESTANTE VYMAZAVAT MOJE PRISPEVKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STOP DELETING MY COMMENTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRESTANTE VYMAZAVAT MOJE PRISPEVKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Věk

Opravdu je jí 40 vůbec na to nevypadá.Vypadá o hodně mladší. *14*
  • Jak toho Douglase vubec potkala?? Stala v davu pri nataceni filmu v San Francisku kde Douglas hral hlavni roli. Byla komparzistka? Nebo tam jenom tak "nahodou" stala a divala se a "vypadala krasne, pritazlive a exoticky" a on ten pan slavny herec Michael Douglas najednou vseho nechal a sel za ni?? Od kdy muzou lidi z ulice stat v davu a divat se na nataceni filmu?
  • ivanko pomuzte ve financni tisni. dekuji
    • Sama má holou p...l. Vzala si Gotta pro prachy, tak proč by je rozdávala? Ať vypadne z toho trapnýho TV pořadu a jde prodávat hubu pro charitu. Nic jinýho se od těhle zlatokopek ani neočekává.
    • Vykaslete se na ni, ta Vam neda ani korunu. Myslite, ze bude rozdavat Gottovy penize chudejm?
  • klarissa

je narozená v..

..dubnu!
  • ajinka1

vše nej

všechno nejlepší :) ale podle mě by tu neměla být v osobnostech..vzala si jen slavného zpěváka to je vše. Nic proti..prostě všecho nej..
  • Teď jsem si přečetla na Seznamu, že klip "Jsi stále mlád"s Ivankou Gottovou a s jejími dcerkami byl vyhlášen jako nejhorší.Jsem se rozčílila nad tím.Vždyť je to nádherný dárek a moc pěkný klip. *7*
    • Nad tím vyhlášením jsem se teda rozhodně nerozčílila, je to obyčejný, jednou poslechnutelný a nikdy víc. Neurazí ani nerozesměje. Neutrální.
    • Májo, souhlasím s Tebou..je to od srdce, z lásky....
    • Jeden z nejtrapnějších klipů,který jsem kdy v životě viděl. Možná je dobré si jej natočit pro osobní potřebu, ale pustit něco takového do veřejnosti je nejvyšší stupeň arogance a nafoukanosti. Navíc po režisérkém zpracování není moc profesionální. Zavání opravdu amaterismem. *16*
  • Jste skvělá!

Podle mě je Ivana Gottová ve VIP zprávách velmi dobrá - příjemný hlas, výborná výslovnost, je moc hezká a ničím mě neirituje, což se o její kolegyni říct bohužel nedá. Ta tak uvádět nějaký erotický pořad, i je tak vyoblíkaná. To Ivana je oblékaná tak akorát - šik a s vkusem. Zkrátka vybrat Ivanu byl od Primy dobrý tah a ti, co ji kritizují, lžou a závidí!
  • rafaelnadal

měla autogramiádu..

...a nikdo na ní nepřišel......... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit