-
to jo. Ty vyučený Jitky mám nejradši. Ježiši
-
Macháčková nebo Pojeme...? Toť otázka. Pomeje je blbeček, Macháčková je dřevo.
-
-
Na jake urovni je ten TV porad kdyz tam vystupuji blbecek a drevo??
-
-
Přesně na úrovni, které odpovídá svou náplní.
-
-
Vzdycky se o ni rikalo, ze nema rada novinare, schovavala se pred nimi, chtela byt diskretni, tajila vztah s M. Douglasem a ted dela v takovem TV poradu na nizke urovni kecy o VIP lidech a jeste to dela spatne.
-
-
Gott si jí taky nechal, že nikde nekecá. To je hodně velká deviza u zlatokopky, takových není málo. Goťák vybral dobře a doufám, že se o něj madam bude dobře starat, zaslouží si to. Ovšem po jeho smrti bude Ivana ještě sledovanější než byla třeba Vendula Svobodová.
-
-
Je pravda, ze je diskretni, v tom je chytra. Nevim ale co bude delat az Gott uz nebude. Jen kvuli nemu je slavna. Asi ji budou sledovat koho dalsiho zase "klofne", nejakeho velmi slavneho, bohateho s velkym smyslem pro sex, ktery jen "krasna vysoka modelka" jako je ona dokaze poskytnout!
-
-
-
-
-
-
Ty Kravo, P i c o vysrana !!!!!
-
Co říct...
Co k této osobě říct....to je těžké mno....to, že účinkuje v televizi má asi vážný důvod, jinak by tam nebyla že jo. Že by se tam dostala jen kvůli protekci ? ale neee o tom se tak nesmí přemýšlet sakra -
-
To ze ucinkuje v TV ma urcite nejaky duvod. Ucinkuje v TV protoze chodila 2 roky se slavnym hercem Michaelem Douglasem, jinak by v TV nebyla.
-
-
Zacinala jako modelka.
Kdyz dospivala byla vysoka a tak ji maminka prihlasila do modelingove agentury.
Jiz v ranem veku predvadela na molech na Opavsku spolu s Monikou Zidkovou ktera se pozdeji, v roce 1995, stala Miss Ceske republiky.
A tak to vsechno zacalo.....a potom prisel Michael Douglas......a potom prisel Karel Gott........a ted VIP zpravy..... -
-
Modelky maji v zivote stesti. Kdyz zenska nevypada jako modelka, tak ma v zitote bohuzel jen smulu. *9* Svet preje kraskam!
-
-
Ja jsem mala, skareda a tlusta a tak mam v zivote porad jen smulu. Nic mi nevychazi, lidi me nenavidi a porad se jen trapim. Je to kletba.... *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
I'm a f u c k i n g ugly b i t c h and that's why people treat me like shit!!!!!!! *16*
I deserve it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!The world only loves beautiful models!!! *16*
-
-
"v zivote"
-
-
"Kraska/modelka" se znala se slavnejma: Monika Zidkova(Opava)-Michael Douglas(USA)-Karel Gott(CR) a nakonec se sama take stala "slavnou osobnosti".
-
-
To je pravda. Gott napriklad miluje jen "krasne, vysoke modelky": Jitka Svobodova, Martina Zborilova, Ivana Machackova..... Ty jsou v posteli ze vsech NEJLEPSI!!!!!!!!Nejvetsi vykon!!!!!!
-
-
-
p.Ivanko,mam celou Vasi rodinku moc rada a sleduji v tisku apod.,jak se vsichni mate...Deti Vam rostou do krasy,i Vy a jste sikulky,rozumne...Vazim si Vas vsech,ze drzite pospolu a mate se radi.Drzim Vam vsem palecky,at se p.Karel hl.uzdravi a jste zas ok.Hl.musi verit v to lepsi,je silny,jiste bude casem jeste i zpivat a tesit svym krasnym hlasem dal lidi...Verim tomu a i touzim,at je p.Karel zase fit.Ivanko,nic si nedelejte z tisku apod.,co o Vas nehezky pisi,jsou to bezduchy chudaci,co se na Vas chteji zvyditelnit a financ.si polepsit,aby meli i z ceho zit...
-
Ještě ke včerejší nabídce přidám druhou
http://www.mt-progress.cz/reality/prodej-restaurace-karlova-ves-0345.
Kde jinde by měl bydlet Karel Gott než v Karlově Vsi.
Dana -
Ivana Machackova + Michael Douglas = Hot Sex(1996-1998) = Fame + Money + Gott
It feels so good......ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....great orgasm....... *6* *6* *6* *6* *6* -
Fandím Vám, jste krásná rodinka. *4*
-
-
Jak z komiksu.
-
-
Doufám,ze si nechá Ivana Gottová ty blond vlasy moc jí to v nich sekne.A má hezkou postavu jeste dodám