-
Žádný pinocchio není tak dřevěný jako I. G. ve VIP (mimochodem neskutečný odpad). Frau Gott, věnovala se laskavě tomu, co si svatbou se starým mužem zvolila - jeho obskakování. "Moderování" nebo co tam předvádíte, je zbytečné. Necpěte se do TV, to je pod Gottovu úroveň.
-
Potom co chodila s Michaelem Douglasem se ji hodne zvedlo sebevedomi. Rekla si: "Kdyz me chtel Douglas, Gott me bude chtit jeste vic!! Gott si me bude vazit, protoze ne kazda holka chodi dva roky s Michaelem Douglasem!
-
Dva roky spala s zenatym slavnym Hollywoodskym hercem Michaelem Douglasem! Jela do USA hlidat deti a pritom mela sex s Michaelem Douglasem. Aby to clovek v zivote nekam dotahl, musi se vyspat s Hollywoodskou hvezdou!!
-
-
UNA PUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Chtela byt slavna, tak je slavna!! Pouzila k tomu zenateho Michaela Douglase. Splnil se ji sen! (Americky sen!)
-
Zdravotni sestricka z Opavy dokazala "okouzlit" slavneho Hollywoodkeho herce Michaela Douglase(zenateho) a primet ho k tomu aby s ni dva roky chodil! To je "FENOMEN"!! Gott je taky "FENOMEN" tak se ti dva asi k sobe hodi.
-
*4*
-
Paní Ivanku znám od malička, chodily jsme spolu do školy a docela mi vadí ty sprosté, vulgární názory, kterých je tady nepřeberné množství! Nezaslouží si to! Bohužel závist je naše národní vlastnost-bohužel!
-
-
Já se přiznám, že ji nezávidím vůbec, kdyby nebyl Karel Gott známá osobnost, tak se po něm ani neohlídne, kdyby byl elektrikářem - tím čím je vyučenej, tak ho asi chtít nebude. Není normální aby si holka vzala o 40 let staršího chlapa, to vám řekne každej psychiatr. A to, že chodila s Douglesem ji vůbec nevěřim. *3*
-
-
Co říct...
Co k této osobě říct....to je těžké mno....to, že účinkuje v televizi má asi vážný důvod, jinak by tam nebyla že jo. Že by se tam dostala jen kvůli protekci ? ale neee o tom se tak nesmí přemýšlet sakra -
-
To ze ucinkuje v TV ma urcite nejaky duvod. Ucinkuje v TV protoze chodila 2 roky se slavnym hercem Michaelem Douglasem, jinak by v TV nebyla.
-
-
...že by typičtí Češi?
Než si dovolím okomentovat některé příspěvky, ráda bych Ti Ivanko popřála, aby Tě obklopovali jen lidé, kteří Tě mají upřímně rádi a nelísají se jen kvůli tomu, že by z Tebe případně mohli něco vytěžit. Jen upřímná láska našich nejbližších nám dá tu největší podporu a radost ze života! Strašně vašemu manželství fandím a v duchu se musím smát všem lovcům senzací, že na vás nemají šanci vytahnout nějaké špinavosti, jako se jim to daří u velké většiny celebrit! Fakt super!! Nenechte si nikým to VAŠE vzít!
A teď jen tak na okraj k těm, co jsou tak pevně přesvědčeni, že se Ivana zviditelnila jen díky svému manželovi. Nebudu naivní a nebudu tvrdit, že by bez něj byla zaryta v podvědomí veřejnosti stejně jako s ním. Na druhou stranu, měla si snad hodit přes hlavu pytel, když svého muže někde doprovází a měla se také do smrti zavřít někde ve sklepě a vůbec nevylézat, aby vás, typické české závistivce náhodou nepopudila? Jděte do háje! Sáhněte si do svědomí. I kdyby dělala uklízečku, a ne to co jí baví, tak byste měli námitky, že je nejznámější uklízečkou. Zkrátka, opět hnus tyfus, česká vlastnost - závidí, kritizuju, pomlouvám, haním a jsme věčně nespokojený. Na tohle bysme mohli mít copyright! Nechte lidi žít, i vám pak bude líp...snad. -
-
Ja Ivane zavidim. Jsem Ceska a tak zavidim. Nektery lidi tvrde pracuji cely zivot a nikdy nedosahnou takoveho uspechu a stesti jako dosahla ona jen za par let!
-
1)"Ivanko" oslovovat skoro 40tiletou ženu mi přijde infantilní. 2) Co je závistivého na tom, že se probírá manželství lidí s takovýmto věkovým rozdílem? Naprosto to odporuje přírodě - sameček sice chce mladou samičku, ale mladá samička nemůže chtít přirozeně starého samečka - chce děti. DĚTI! Každá si podvědomě vybírá samce podle jeho genetické výbavy. Macháčková a jí podobné podle nadité peněženky. Když mladá žena ulého se 70tiletým mužem, je úchylná, to vám řekne každý psycholog, nebo zlatokopka, to vám řekne zdravý rozum.
-
-
Nemyslim si ze velky vekovy rozdil mezi partnery je nejak vadny. Kdyz se dva opravdu miluji, tak je jedno kolik let jsou od sebe. Co se mi ale vubec nelibi je, ze Ivana Machackova chodila dva roky s ZENATYM muzem! To je fakt hrozny! Mela s nim sex a jeho manzelka o tom asi ani nevedela. A kdyz se to dozvedela, rozvedla se s nim. Je to mozne, ze Ivana Machackova rozvratila v USA manzelstvi?????
-
-
-
Je Fajn!
IVANKO,přeju ti vše nejlepší k tvým narozeninám,jsi mi fakt moc sympatická!Jenom se na mě nezlob,(teď tě asi naštvu :) ),ale v tom pořadu co moderuješ,na mě působíš tak jako křečovitě a neuvolněně-nevím viděl jsem to asi jenom 2x.No přijde mi to ,jako když to čteš z kamery.Chtělo by to mluvit tak jako za sebe,jak ti (teď sorry!)ten rypák narost.Nevim jak bych to jinak vyjádřil.Ale jinak ti opravdu moc fandim!Přeju ti,i celé rodině jen to nejlepší!Měj se a AHOJ!!!