Přejít na výpis diskuzí

Ivana Macháčková-Gottová

OSOBNOST 13.1.2007 
277 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rafaelnadal

měla autogramiádu..

...a nikdo na ní nepřišel......... *15*
  • misule23

...

Někteří z Vás tady urážíte pani Gottovou aniž byste jí dali vůbec nějakou šanci!Nikdo z Vás není dokonalý,ale nechápu proč by to ona nemohla skusit.Já si myslím,že si může dělat do chce.Je to její volba a zase to není tak hrozné,aby nemohla ve VIP zprávy uvádět:-).Chtěla bych vidět někoho z Vás kdo by to uváděl bez trémy,když byte věděli,že se na Vás kouká takovejch lidí.:-).DOopravdy skuste jí dát šanci a pak dělejte nějaké závěry.Myslím si,že není až tak špatná:-) *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Zbytečný pořad o zbytečných lidech uváděný zbytečnými lidmi. Navíc pomalu v hlavním vysílacím čase.
  • Ivana Gottová pro děti!

Ivana Gottová má tak v nejlepším slova smyslu sladký a příjemný hlas i výraz, že ji úplně vidím jako moderátorku pořadů pro děti, je v tomto směru opravdu výjimečná, nenapadá mě nikdo podobný, vidím ji něco jako byla Štěpánka s čertíkem bertíkem kdo pamatuje, neměla by konkurenci!
    • Re: Ivana Gottová pro děti!

Ivanka je vizuálně sympatická, ale moderátorka je proto, že je paní Gottová. Její řečový projev se asi opravdu hodí spíše pro děti. Hlasové nasazení totiž odpovídá projevům dětí v období puberty. Ivanka neovládá ani melodii řeči, takže mluva působí "plačtivě". Výslovnost hlásková je sice korektní, ale mluvní projev je nespisovný (reg.asimilace) - "jagbude...desedminut...". Takže svět patří V.I.P. *14*
  • V.I.P.

když mám peníze a jsem známá(nebo ženou hvězdy)a protlačím se kam se mi zamane a budu dělat co se mi zamane tak ale to neznamená že to budu dělat dobře.Paní Gottová je toho pádným a politováníhodným příkladem.Za peníze si Ivano talent opravdu nekoupíte.
    • Re: V.I.P.

Ano toto je pravda někteří lidé si myslí že mohou úplně všechno.Pokud moje paměť sahá tak paní Gottová je zdravotní sestra.Co myslíte paní Gottová?Nebylo by užitečnější řídit se heslem:ševče drž se svého kopyta?
  • Jste skvělá!

Podle mě je Ivana Gottová ve VIP zprávách velmi dobrá - příjemný hlas, výborná výslovnost, je moc hezká a ničím mě neirituje, což se o její kolegyni říct bohužel nedá. Ta tak uvádět nějaký erotický pořad, i je tak vyoblíkaná. To Ivana je oblékaná tak akorát - šik a s vkusem. Zkrátka vybrat Ivanu byl od Primy dobrý tah a ti, co ji kritizují, lžou a závidí!
  • Nevzdávej to!

Krásná, úspěšná, úžasné děti a slavný manžel, to se neodpouští. Vydrž Ivanko, nenech se odradit, nám se líbíš, držíme pěstičky! *3*
  • děti

myslite ze chodi na tuto diskuzi
  • ajinka1

vše nej

všechno nejlepší :) ale podle mě by tu neměla být v osobnostech..vzala si jen slavného zpěváka to je vše. Nic proti..prostě všecho nej..
  • klarissa

je narozená v..

..dubnu!
  • Ivana Gottová

Milá Ivano
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit