-
Je mi s tebe zle, vypadáš i hnusně. A jsi špatný herec *16*
-
*14*
-
Ahoj Jáchyme moc se mi líbíš*14* prosím mohl by jsi mi napsat svoje telefonní číslo? *7*
-
caw ako sa mas ???, dufam ze ok chcem s tebou kamaradit ...pls odpis *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Aspoň někdo kdo to chápe. *1*
-
No víš jenom se kochám jak se tady dohadujete. Je možná trošišku pěknej asi 3 procenta ze sta. Je to jenom kluk, kterej hraje v seriálu. A Ty mi rozhodně nadávat nebudeš. Já si polezu kam chcu a Tvůj souhlas rozhodně nechci *6*
-
Ahoj řekni mi pls tvoje telefonní číslo jestli řekneš jsi zlato <3
-
Hrozně tě moc a moc a moc a moc tě Miluji *7* *5* *14* *3* *1* *2* a chci se fakt Stebou moc Sejít papa Muck :* (h)
-
Hrozně moc tě Miluji
-
Jáchyma si nejhesčí Kluk na celém světě a protě tě moc moc moc moc moc Miluji chci TĚ Kotě *1* *15* *14* *6* *11* s Lásko napsala tvoje nejvetší faninka AlenkÁ Miluji tě moc *14* *3* *15* Papa
-
Áhoj Mám tě moc ráda a chtěla bych se stebou Sejít Prostě si Pěknej a si dokonalej herec Já Tě prostě Miluji *14* *3* Pa Muck *5*
-
Jacim mne sa nepacis ale prides mi ako fajn chcalan sktorim si aj pokecas ne ako nasi chalani ak by si chcel pokecat tak fb: Mižu Lik
a ak nie tak newa *1* *1* *1* *1* *1* *7* *7* *7* *7* -
Jachyme jsi úplně fajnový,přidej si mě na fb.Chtěla bych tě poznat víc jako kluka a ne jako známou celebritu.
Už o tobě mluví skoro celá česká i slovenská republika ale já bych tě chtěla poznat takového jaký jsi v normálním světě kde nejsou celebrity.Těším se na tebe,prosím napiš na fb: Nikola Gavlasová *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
on je tak sexy *14* *14* *3* *3*
a když bys chtěl vědět či mě vidět tak na fb: Nikola Gavkasová -
Jáchy miluju tě a zbožnuju když mi odepíšeš na asku:-*
Láska ses:) -
chtěla bych ho někdy vidět a jít s nim ven *14* *14* *14*
-
Jachim pls pridaj si ma na fb: Mižu Lik ...... teda ak chces new kamaratku *1* *2*
-
Jacim ak si to pisal ry tak v pohode ale ak nejaka baba/chalan napisal tak ste trapny a jachim este nechapem preco si pisal po anglicky ak si to ti tak daj like na stranku na fb jej meno je http://www.facebook.com/NezabudniNaMinulostAZiPreBuducnost *1*
-
Hi,
sorry but your number will not write here:(
A jinak thanks že mám tolik fanynek nevím jestli vy holky čtete BRAVO ale je tam se mnou nějaký rozhovor. LÍBÁM VÁS!! -
Ahoj :) Prosím napsala by si mi číslo na Jáchyma Krause ? :) Díky :D