Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já zase nechápu co ty na něm nevidíš a jestli tě jáchym nezajímá tak nechápu co sem lezeš
  • Ahoj
    nechápu proč z něho šílíte je to nej normální kluk a je to herec. Nechápu ca na něm vidíte :-(
  • Ahoj kamčo, jakou má na skype joachim fotku???je jich tam víc a já nevím jaký je ten pravý jachym a moc bych si ho chtěli přidat. ODPOVEZ PROSIIIIIIM!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
  • mixsu
    koko mas fb ????? *5*
  • mixsu
    moja nikdo neni jeho milacik na tejto stranke
  • mixsu
    ale ja vam hovorim ze ste blbky .... lebo jemu to musi liezt na nervy *15*
  • za prvé: Kamča s ním nechodí
    za druhé: Neříkej ji tvor
    za třetí: Sama seš trapná
    za čtvrté: ty nejseš jáchymův jediný miláček
    za páté: ostatní si sem mohou psát co chtěj
  • Úplně s tebou souhlasím mě je 14 ale nedala by si mi tvé tel číslo mohly bychom být friends
  • přece si nebude psát se slovenou
  • Kamčo řekneš pls jachymovi ať se podívá sem na osobnosti a povídá si tady s náma. PROSÍM
  • jedna holka to psala na komentářích gymplu
  • *16* *16* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *5* *5* *6* *6* *7* *7* *8* *8* *9* *9* *13* *13* *10* *10* *11* *16* *16* miláčku
  • Ahoj, ''Kamča'' nebo co to je za tvora,..můžeme jí říkat ''tvor''....
    Myslím si ,že jsi dost ,ale dost trapná , nevěřím ti,že s ním chodíš,je totiž můj *14* ... Takže laskavě dej od něj pracky *3* !! Jáchymku,Jáchymku miláčku.. moc tě miluju :**** Nedokážu bez tebe žít a tvoje pocity vyjádřit..ostatní holky tady píšou samé 'Ilove you..atd '''Já ti to psát nebudu,chci ti vyjádřit své city ..:***** <3 ♫ •
  • napiš ho pls. :)
  • Ahojky ;) jsi naprosto úžasnej. :D jsi 14letý kluk který vypadá dobře a je hrozně talentovaný ;). Gympl je taky na prosto úžasný seriál nevynechala sem jediný díl i když je pravda že ASI hlavním důvodem proč sleduji gympl jsi ty, Ondřej a Krystýna. Moc ráda bych si tě přidala na FB ;) ( jemi 13) :D já vím jsem o rok mladší ale moc bych chtěla abysis mě přidal ;) jsi fakt cool :) *3*
  • mam ta rada ale niesom si ista ci to tu mam dat ak by si chcel mat novu kamaratku mna tak mi napis na fb : Mižu lik *1* a ak nie tak nevadi *7*
  • jo a dáš mi prosím Jáchyme tvoje číslo na tel. prosím <3
  • Ahoj Jachyme strašně ti závidim a strašně tě mám ráda sem prostě tvoje fanynka blbí je že jseš o 6 let starší jinak by sem si tě někde našla a seznámila bych se třeba by to višlo.. *14*
  • mixsu
    No toto ak si vi mislite ze on vas ma rad tak asi tazko on sa musi mat hrozne..... a ty jeho kamoska co si napisala ze ho poznas nechapem ze ho mas tak rada a davas ostatim jeho tel. fb. atd.*8* on sa podla mna na teba riande nasera teda ak si to cita !!!!!!
  • Ahoj kamčo napíšeš pliis jáchymovo číslo??????:-):-):-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit