Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • napiste to telefoni cislo pls
  • Hojky ja znam jachyma osobne a mam jeho cislo,fb,skype a twitter kdyz Jachym bude chodit s obic holkou z mesta nechce slavnou holku xhxe uplne normalni holku kazda ma sanci jachym je krasnej a kdyby sme chteli neco o nem vedet jen to sem napiste a ja vam klidne odpovim *3*
    neco vam ted o jachymovy napisu :) Jachym bydli v Praze 4 chodu na gympl
    na vyzo nemel zadnou 4 *3* je to milej kluk mam ho rada za kamose ale chtela by jsem snim mit neco vic ale nevim jestli by to jachym chtel je to kluk kteryho vydate na nove kazde pondeli a kazdou stredu hraje v serialu gympl *5* mozda vetsina holek si mysli ze je takovej namachrovcanej blbec jak to hraje v gymplu a vetsina holek si mysli ze to co hraje v gymplu tak to je sam ve skutecnosti ale je to pravej otak chtela jsem vam sem neco napsat protoze vase keci jsou trapny ze treba by jste nemeli sanci u jachyma vim ze hodne holek chcete bejt slavny ale slavu vam lasku neprivola tak mi to verte sice ja jsem uklne obic holka a jachym je se mnou rad a jako ja snim *3* jachym neni ten typ kluka co holku odpopne za 10 dni je to velmi hodny kluk tak holky ptejte se :)
  • hej to ti tady všichni věří že.. *12*
  • mno hej o co jsem se tady snažila.. upe to stejnéé hej souhlasím s tebou. je to fkt dost trapný když si tady nekdo myslí že mu jáchym odepíše. ;)) *1*
  • jo pošli na email.... eliska.50@seznam.cz díky
  • dej plss...... *8* *8*
  • dééjjj plss.....
  • já mám na jáchyma číslo
  • já bych se cítila úžasně
  • mixsu
    Hallllloooooooo vam sibe boze on musi mat peklo .... keby ste boli na jeho mieste ako bz ste sa citili ????? no ja otrasne *9* *9* ved ho nechajte aj tak podla mna on by chcel dievca ktore len tak stretne niekde a nevesa sa na nho !!!!!! *1* *3*
  • Neseznamis nas :D
  • Dej Pla na email vavavacice@seznam.cz
  • Nevíte jestli má jachym skype?:-):-):-)
  • ahoj Jáchymku, jsi úžasnej my z 8.a tě všechny strašně milujeme. Hlavně já

I LOVE YOU
  • ahoj
  • Buznáááá... a ano všiichni mu závidíme =D blbky =D
  • kdyby ste jachyma znali tak byste vedeli ze chce obycejnou holku:D
  • loooooooooooooooool ja na nej mam tel cislo *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Text Vašeho příspěvku *14* jáchyme me se taky libis stejne jako uplne vsem holka na svete *3* i jako malej si byl nadhernej *13* a vhtela bych aby si sem dal svoje telefoní číslo prosím *13*
  • Taky jsi jsem chtěla i tel .. ale nebude chodit s obič hokou z města

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit