-
Jackie
Jackie Chan je fajn a je fakt dobrej,že všechno v těch filmech dělá sám. Inspiroval mě a proto chodím na kung-fu a moc mě to baví. Mě baví hlavně komedie s Jackiem (třeba Rytíři ze Shanghaje). Ale nejradši mám Gen X Cops tam hraje Jackie sice mrnavou roličku na konci filmu, ale jsou tam fakt vynikající efekty a ty mladí čínani jsou taky náhodou hezcí! *3* -
Film
Ahoj nevíte někdo jak se jmenuje fil kde Jackie Chan stavel roboty nebo neco tak...rad bych zhledl znova tento film -
The Myth
Ahoj všetci! *5* Neviete mi niekto poradiť, kto naspieval, resp. ako sa vola pesnička, ktorú možno počuť v hlavnom menu DVD filmu The Myth? Zháňam to dlhšiu dobu, no neviem to nájsť. A na soundtracku to tiež nie je. Ďakujem! -
-
Re: The Myth
Myslim, že to je sám Jackie chan někde jsem to četl na netu.
-
-
jackie chan
je to skveli chlap -
Jackie
Ahojte všichni, moc prosím, kde bych mohla sehnat plakát Jackieho Chana? děkuji -
Mýtus
Zapoměli ste na skvělý film The Myth (mýtus)boží historický film s Jackiem -
-
Re: Mýtus
souhlasim - tohle je moc hezky film... *4* *4* *4*
-
-
Fanclub Jackieho Chana
http://fan_club.jackiechan.me.cz/ -
-
Re: Fanclub Jackieho Chana
Děkuji ti za tip.Podívám se tam.Myslím,že je to fine.
-
-
Jackie chan
proc nepisete o Jackie chenovi. ale o jeho filmech. *16* *16* *16* mate psat o nem a ne o jeho filmech prosim piste o nem jaky je jak vam pripada jak moc ho mate radi. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ano ja hpo mam rada jako sve ho otce ja sem sveho otce nikdy neznalaa nokdy nevidela.nic a tak mi Jackie chen pripada jako muj otec a je skoda ze neni mam ho moc moc moc moc moc moc moc rada rada.moc rada bych se snim chtela seznamit. a je skoda ze ne. prosim moc prosim piste onem hezke srandive veci ale jen pravdu ne lez ano . www.yotube.com a napiste bud Jackie chan nebo Jackie chan Bloopers *14* diky a piste onem -
-
Re: Jackie chan
No to bylo zajímavé takový taťka....ale má výborné filmy,je to fajn herec. *15* *1* *3* *10* *14* *4*
-
-
umění
Jaké děláte bojové umění? -
-
já to vím no přece kung-fu
-
-
Umění
Ahoj, co se týče znalostí boj. umění, u filmu toho lidi moc neumí. Natočit nebo zastoupit kaskadérem se dá skoro cokoli. to je fakt až na výjimky, samozřemě jako všude. A kde se dají pořídit starší filmy? Mimochodem, viděla jsem Jackie-ho na Křivoklátě někdy kol. r.1999., asi s třema gorilama.No, stačilo mi, že jsem hoviděla na vl.oči, autogram nemám, nejsem posedlá. Mějte se -
-
to určitě jackie nemusí mít gorili lhářko
-
Re: Umění
tak to asi nebyl jackie, on nemá gorily, je nepotřebuje :DDD
-