-
jedena smitha milujem uplne ho žerem je naj na svete.. je boh.... i love jeden smith .si naj!!!! a este aj nadherny*14* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* s
-
Jaden je úžasnej a narozdíl od některých z nás něco pořádnýho dokázal!♥ ano možná že jje trochu namyšlenej ale on má bejt naco !
-
Je tak krááááásnej ♥ ♥ ♥
-
wau je uzasni proste nepopsatelny tou je ho krasou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jaden a jeho sestra Willow jsou nejkrásnější Hollywoodští sourozenci!!! *3* *14*
-
Ten kluk je úžasnej , krásnej , vypracovanej , božííí .... prostě ho nechte! úžasně tancuje ... prostě sladkej *14* *14* *14* On bude v 16letech upně překrasnej on už teda je ale v 16 bude ještě hezčííí.... *14* *14* *14* *2* *2* *2*
-
je to namyšleneccccc
-
Je nádhernej *14* *14* *14*
-
=)
Je hodně podobnej svýmu tátovi =) -
happy B-Day
Happy B-day... :))* -
Happy B-Day
Happy birthday Jaden =)* ♥ -
HB
Vše nej :) -
Jakden ♥
Happy B-day!!
Já ho miluju úžasnej herec raper♥♥ -
...
Happy B-day Jaden ! :) ♥ -
Re: Re: Jaden je lepší než nějakej vyjebanej Bieber
mam moc rada jadena smitha protoze je strasne hezky proste se mi líbí chtěla bych ho videt nekdy na zivo skoda ze bydlim uplne nekde jinde nez on a ta jeho pusa je uplne fajnova tako va velika pekna pekna on je pekny cely -
Jaden Smith
V Karate Kid byl úžasnej 12 letej klučina a je dokonalej v tom filmu byl fakt dokonalej musí mít fakt dobrou fyzičku ... a na tak malého klučinu je bombovej herec...prostě D *14* O *14* K *14* O *14* N *14* A *14* L *14* E *14* J *14* *4* -
Jaden
Právě jsem dokoukala karate kid .. :) Krásnej film .. a Jaden je tam úplně sladkej ♥ takovej krásnej a roztomilej kluk a teprve 12 ...O:) to až mu bude 17 :) to bude síla :D Vy co to děláte- nepomlouvejte ho ! Určitě si najdete něco lepšího na práci ! ;) -
Re: Re: L.i.l.i.p.o.p
asi tak :D :D :D souhlas -
Re: Re: DD
tak to si rekla peknou blbost jak muzes byt dcera karla gotta a pak mit rodinu z holywoodu jako selenu gomez a justin bieber a miley cyrus jsi krava fakt jak muzete o sobe vedet kdo ho zna ososbne a kdo ne -
Re: Re: Re: DD
Hej souhlasím s tebou, ale, proč by se s ním nikdo neuměl domluvit? To nikdo jako neumí anglicky? Se domluvíš ikdyž se učíš ájinu 1 rok¨. Já se jí učím 7 roků, tak třeba i ona.
Jinak Jaden je fákt sexy, ách :** žeru ho. Nekjkrásnější je v Karate kid :*♥ *8*