Přejít na výpis diskuzí

Jaden Smith

OSOBNOST 24.1.2007 
148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaden...:D

on je fakt dobrej..nechapu ty kecy ze je namyslenej je jen sebevedomej, talentovanej hezkej a uspesnej... *14*
  • michael.j.jackson

Jaden je lepší než nějakej vyjebanej Bieber

víte co nechápu jak někdo může srovnávat Justina Biebera s Jadenem ! *8* *16* *16*
  • michael.j.jackson

Re: Re: I love Jaden Smith

drž hubu ty jestli ho nenávidíš tak proč tu píšeš tak vypadní ! *16*
  • babyface.miley

jaden

on je prostě super *14* *14* *1* *1*
  • Re: ........

Angličtina první lekce, viď? :-D Toto jsem uměla již ve třetí třídě (a po případě, kdybys to nepochooila myslím základní školu) a opravdu nerozumím, proč se takto zesměšňuješ :-).
  • jaden

je skvělej ale dost malej na svůj věk *7*
  • Re: Re: Re: I love Jaden Smith

on neni spevak iba herec a tanecnik a ja ho tiuez nikdy nebudem nenavidie
  • alex98

Alex Russo

JE TO BOREC!!!!!A JE PĚKNÝ *1* *1* *14*
  • Re: Jaden

aj ja som sa veľa krát díval na ten film alebo so co to je aa ked vihral ten turnaj tak som tu tlieskal od radosti len aby sa naucil zavesovat si bundu heehe *4* ale mne sa to strasne pacilo keby sa to aj bodovalo tak by som dal plny pocet bodov a strasne by som sa s nim chcel stretnut aj s jeho otcom a aj s jeho mamou ale skoda ze nemozem pretoze som slovak a vy angličania a ja velmi dobre neviem po anglicky takze ale inac je to vynikajuciy film a mate krasne oblecenie skoda ze by ste raz neprišli na slovensko do poradu rad by som vas setkych vydel tak zbohom a dufam ze sa uvidyme ale ja mozem ist za vami do anglicka ale neviem kde by ste boly takze nic ahojte a dufam ze sa mi moj sen splny a velmy vas obdivujem a nech vam ide kariera co raz vyšie a vyšie az na vrchol aby ste boli slavny ahojte
  • vikismile

Re: :)

No úplně užasnej film!!!!!!!!!!! *1* Už se těším až v roce 2011 vyjde 2 díl,nemůžu se dočkat-Jaden nazačátku jako že se mu v Číně nelíbí,ale zas ne druhou stranu najde hned první den lásku-Mei Jing-měl i dobrého učitele,vid. *1*
  • vikismile

Re: ........Hm....

Věřím ti že Jadena má rádo hodně teenagerských holek,ale psát tady anglicky že je krásnej a má dobrý písničky,tak to sem holka nepatří,mám ho ráda i já ale píšu to normálně! *4*
  • vikismile

Jaden

Jaden Smith je syn populárního herce Willa Smithe.Věřím,že Jaden bude určitě talentovaný jako jeho otec. *3* Už hrál ve filmu Karate kid-2010 a ten film se jim moc povedl,prostě se na něj pořád dívám!!!!!!Tak mu držím palce,at je z něj jednou megastar! *3*
  • Hi

I love Jaden and I like him, becouse he is sooooo pretty and good boy *14*
  • ........

Jaden Smith is a beautiful boy .. Sings beautifully and is nice .. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • --

dobřw zpívá,je celkem pěkný,no prostě je to borééc *15* *1* *1*
  • :)

Jaden je úžasnej..na to,že je mu 12 je fakt pěknej a drsně zpívá..moc se mi v Karate Kid líbil *14*
  • coolmiley

Re: Re: I love Jaden Smith

Jaden Smith je super, tak to promiň ale já ho nikdy nebudu nenávidět!!! To si asi ještě nedospěl!!!!Je to fakt hustej herec a zpěvák!!! *3* *13* *15*
  • Re: I love Jaden Smith

za chvíli ho budeš nenávidět jako já,až dospěješ :(
  • Stránky o Jadenovi! / Sites about Jaden!

Ahoj, navštiv nové stránky o tomto skvělém herci - http://jaden-smith-cz.blog.cz/ !!!
    Hello, visit new site about this sweet and talented actor - http://jaden-smith-cz.blog.cz/ !!! *3*
  • Re: vyvedení z omylu

*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit