-
ACHJO :((((
PROOOOOOOČ ??? *8* *8* *8* *8* -
Honza Bendig v JuniorTV
Honza poskytl rozhovor JuniorTV, video zde (Honza je asi kolem 10. nebo 11. minuty) Honza mimojiné mluví o škole, o prádzninách,atd... http://www.stream.cz/video/520418-j uniortv-koprivnice-35-dil -
nemel vypadnout
honza neměl vypadnout!!! byl to podvod pac v hlasování byl první chodůr a asi půl hodinu pred vyrazováním mel honza o 1,5 procenta hlasů mín nez chodůr!!! jinak by byl v celý soutěži 1. čech a 2. místo by mel taky cech a to by slováci neunesli!!! ploste podvod!!! a stejnak plo me je honzik i tak superstar *14* *14* *14* -
-
Re: nemel vypadnout
Ty máš pravdu Honzíček nemněl vypadnout protože je nej a nej spívá místo něho mněl vypadnout ta Stará a potom Šmajda a mněl tam zůstat Chodůr a Honzík!!!No ale když vypadl Honzík úplně jsem ondlela protože to nebylo možný.Ale já si nedělám srandu!!!Ale Honzíček je furt nej Česká SuperStar a to je pro mně strašně skvělí!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
-
-
narozeninky
Všeechno nejlepší Honzi:) *14* *4* -
narozky
vše nej Honzí :) -
Ahoj Honzo jak je :D Udělal si krásnej klip
-
Skype od jana
Mám jeho skype - pravé *3* je guucci0123 *14* tak si ho kdyžtak přidejte *1* -
-
Re: Skype od jana
JůůŮůŮů sTAšnĚ kuju za zveřejnění..skipa!!!HonzíQ je fakt bůůh! *14*
-
-
Skype od jana
Mám jeho skype - pravé *3* je guucci0123 *14* tak si ho kdyžtak přidejte *1* -
-
Re: Skype od jana
jak si ho zistala -
-
Re: Re: Skype od jana
áááááááááááááá ty seš božííí,kuju,moc kuju,.jsem nej fanynka bendiga.mockrat kuju. -
-
Re: Re: Re: Skype od jana
dikys a nema nahodou jeste nekdo jeho icq? *14* *14* *14* *14* -
Noo :) Mobil tam nepsal, jenom skype, ale i tak -
-
Re: Re: Re: Re: Skype od jana
bože lidí vam fakt hrabe...tak budte radi zhe ten jeho skype mate aspon vy ale abyste ho dal rozsirovali bez jeho svoleni to je uz vrchol,....takle si ten skype zrusi protoze neubude stihat..vy ste fakt blby -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Skype od jana
hm jasně a ty si jeho máma že to víš co když bude rád že má tolik fanynek *4* JA BENDIG JE PROSTĚ UPE BOŽÍ JE NEEEEJJJJ ON MĚL VYHRÁT SUPERSTAR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9*
-
-
-
-
Re: Re: Skype od jana
Noo, na superstar. tv to v rozhovoru to psal *4* -
-
a daval tam i cislo?? kdyztak pis na muj imeal ahoj
-
-
-