Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám dost, prý herec xDxDxD V Bastardech hraje dohromady půl minuty a už to je herec *15* *1* *1*
    • On ale nehrál jenom v Bastardech2 *3*
  • vekrok

Honzííík

Ahojky Honza je nejlepší..... Kdo se mnou souhlasí???????
  • vanessa4ever

danČíí

ahojtee lidičky *1* hele nevíte někdo jaký dvě písničky bude zpívat Honzík v 7.finálovým kole ? *4* dííky moc *5*
    • pavelkable

Re: danČíí

Ahoj
      Honza bude dnes zpívat
      písně Diskopříběh Michala Davida
      a druha písen bude Celine Dion My Heart Will go on Titanic. Pavel z Trutnova *3* cakajda@humlak.cz
    • barka.3

Re: danČíí

Michal David - Diskopříběh - písnička která hraje momentálně při ukázkách na SS
      Celine Dion - My Heart Will Go On - Titanic
      • denca24

Re: Re: danČíí

ju chudáček to sou buzerantí jaj chudak jenom muj *3* *3* *13*
  • Vše nejky

Jůůů všechno nejlepší k narozeninkám a štastnýho valentýna...:) *4* *4* *14* *14* *14*
  • klariseq

Fanclub

JSem v officiálním fanclubu Honzy *1* a je to tam fakt bezva *15* . Dozvíte se tam různé novinky *4* a vystoupení Honzy *14* Bývá tam s ním i chat *1* a chodí tam on sám *15* je to fakt bezva!! Kdo yb tam chtěl taky chodit *3* koukněte s ena stránku www.janbendigstar.cz *14* *14*
    • Re: Fanclub

Honzíku jsi moc skvělej zpěvák *14*

chat je tam jenom kdyz ma honza cas ale jinak jsou ty stranky super *4*

hej já sem se taky přidala do fanklubu a tam není žádné chat a takové.... :( *9*
      • Re: Re: Fanclub

Honzíku, Co Ti to udělali s vlasama! "Střapula" Ti sluší, "Elvis", ikdyž super zpíváš i tancuješ, není pro Tvou tvářičku. Měj se fajn, užívej si slávy a hodně štěstíčka!!! *5* *5* *4*
  • malaga

Honzík

Pro strašně moc lidí je Honzík prostě nejlepší !!!!!!!!!!!! Pro mě tímhle Superstar skončila. Už se nebudu dívat. Není na co, když už tam nebude Honzík. Ale on je úžasnej a určitě se prosadí. Držím mu palce. *4* *4* *4*
  • anenika

skooooda

je to nefer jako jediny tam poradne zpival smajda dela pouze soumena nic vic neumi ani poradne zpivat zatimco BENDIG ano..... byl nejky,... i kdyz se obcas choval jak maly dite! Kazdej hodnoti to supertsar podle vzhledu a narodnosti... nechapu proc to nikdo nehodnoti skrze ZPEV!!! *9* je to smutny.... *14*
    • Re: skooooda

nooojoooo ale je pozde bendigovi sem polsla presne 85 hlasu ale nic urcite to tam je podplacen yurco *16* *16*
  • ach jo

v supersta ted bude minimální návštevnost!KDYŽ HONZÍÍK vypadl!má ho moc ráda jsem největší fanynka!
    • Re: ach jo

my sholkama sme upe moc brecely je to fakt smutny prisahali jsme ze se na supersatr uz ani jendou nepodivame a to ani na finale *4* *3* *3* *3*
    • Re: ach jo

to je faktycky pravda a jsme smutny *9*
  • Úža

Ahoj. Jseš uplně úžasnej a závidím svým kámoškám, potkali tě v Praze když jsme byly na výletě. Škoda že sem nešla s nimi. Prosím přijed někdy do Kolína, nějakej konzert, nebo něco. Okamžitě bych tam byla a jak znám lidi od nás ze čkoly, tak bys o publikum neměl nouzi. *14* *14* *14*
    • Re: Úža

On nemá nouzi o publikum i bez lidi z vaší čkoly
    • Re: Úža

Oprava: ne ze čkoly ale ŠKOLY
  • natush

Láska

Ahoj Honzíku. *14* Jsi ze všech kluků světa nejlepší a krásně zpíváš. Moc tě miluju!!!!!!!!! *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1*
    • Re: Láska

si nejlepsi a hezky zpivas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší