-
Vánoční koncert
Vánoční koncert Honzy Bendiga a Magdy Malé v Betlémské kapli v Praze 17.12.2010 od 19 hod. vstupenky v síti ticketpro.
http://www.ticketpro.cz /jnp/spolecenske-akce/silvestr-vano cni-akce/499643-zvonky-stesti-v-bet lemske-kapli-magda-mala-jan-bendig. html -
love
*14* *14* *14* *14* *14* *1* -
...
Honza je upa nádhernej je prostě nejužasnější,má krásnej hlas..a vypadá užasně...a rozhodně gay není!..má skvělý hadry a i vlasy je to muj typ...upa ho zbožnuju je vážně nádhernej..
Honzo ze superstar si nejlepší...a ikdyž třeba nevyhraješ já te budu mít pořád ráda a budu tvoje velká fanynka! -
Néé
Néé Honzíček nám padá doů musíme akutně napravit on je Nej a ty Nej musí bejt přece nahoře n? tak do toho všichni plosím !! *14* *3* *14* -
-
Re: Néé
presne tak uz nam spadl na 9.misto a jeste v nedeli byl na 7.miste...to na nej rychle zapominate -
-
bendig
lidi jak psala ta holka vy víte že je to pravej bendig ten určite neodepsal buhví co je za ´debila *10* *10* *3* *3* *14* ale bendig ten in milaček muj fandila jsem mzu mam ho rád a nini kluk *5* *5* *14* *4*
-
-
-
Diskusní příspěvky
Diskuse na úrovni.Chudák Bendig,snad to tady nikdy nebude číst.Jak snadné je člověka odsoudit,pomluvit a pošpinit.Pokuste si někdy otočit věci proti sobě.Kde se v mladých lidech bere tolik nenávisti,nepochopím.Musíte mít velké komplexy. -
-
Re: ICQ
jo máme -
Re: ICQ
on ho nemá =D -
-
Re: Re: ICQ
ma ale nechce ho dat
-
-
-
sen
dneska se mi zdálo že přišel na moje narozky *14* *14* to byl úplně nádhernej sen *14* *14* *14* on tam byl tak boží!!!!! *14* *14* -
Nejelpšííí
Prostě Jan Bendig je nejlepšíí ze SuperStar *14* *14* -
Honza je nejjj
Jo jsi Honzííííku nejjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
zíčku
Honzíčku četla jsem si co ti dělají spolužáci.
Nic si z toho nedělej to je jenom závist;-)