Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zsz76

Vánoční koncert

Vánoční koncert Honzy Bendiga a Magdy Malé v Betlémské kapli v Praze 17.12.2010 od 19 hod. vstupenky v síti ticketpro.
    http://www.ticketpro.cz /jnp/spolecenske-akce/silvestr-vano cni-akce/499643-zvonky-stesti-v-bet lemske-kapli-magda-mala-jan-bendig. html
  • terkab

love

*14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • nicky0012

...

Honza je upa nádhernej je prostě nejužasnější,má krásnej hlas..a vypadá užasně...a rozhodně gay není!..má skvělý hadry a i vlasy je to muj typ...upa ho zbožnuju je vážně nádhernej..
    Honzo ze superstar si nejlepší...a ikdyž třeba nevyhraješ já te budu mít pořád ráda a budu tvoje velká fanynka!
  • Néé

Néé Honzíček nám padá doů musíme akutně napravit on je Nej a ty Nej musí bejt přece nahoře n? tak do toho všichni plosím !! *14* *3* *14*
    • sabca.ca

Re: Néé

presne tak uz nam spadl na 9.misto a jeste v nedeli byl na 7.miste...to na nej rychle zapominate
      • bendig

lidi jak psala ta holka vy víte že je to pravej bendig ten určite neodepsal buhví co je za ´debila *10* *10* *3* *3* *14* ale bendig ten in milaček muj fandila jsem mzu mam ho rád a nini kluk *5* *5* *14* *4*
  • sulcova

Diskusní příspěvky

Diskuse na úrovni.Chudák Bendig,snad to tady nikdy nebude číst.Jak snadné je člověka odsoudit,pomluvit a pošpinit.Pokuste si někdy otočit věci proti sobě.Kde se v mladých lidech bere tolik nenávisti,nepochopím.Musíte mít velké komplexy.
    Ahojky..nemáte icq na honzíka?? :D
    • Re: ICQ

jo máme
    • candy007

Re: ICQ

on ho nemá =D
      • sabca.ca

Re: Re: ICQ

ma ale nechce ho dat
  • terousek996

sen

dneska se mi zdálo že přišel na moje narozky *14* *14* to byl úplně nádhernej sen *14* *14* *14* on tam byl tak boží!!!!! *14* *14*
  • luciferka753

Nejelpšííí

Prostě Jan Bendig je nejlepšíí ze SuperStar *14* *14*
  • Honza je nejjj

Jo jsi Honzííííku nejjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zíčku

Honzíčku četla jsem si co ti dělají spolužáci.
    Nic si z toho nedělej to je jenom závist;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší