-
pecka
fakt moc hesky spivas od srdce de to na tpbe videt ...moc ti fandim mislim si ze vihraje chodur ale ty budes urcite tak moc popularni si mislim -
dotaz
ahoj lidi...nejvíte někdo náhodou přesný datum, kdy se Bendík narodil? nikde to nemůžu sehnat...mimochodem! moc i fandim! vyhraješ to! :) -
ASHLEYTISDALE99
cAU MOJE SESTRA TI HROZNĚ FANDÍ DISCOPŘÍBĚH JE SUPER......... *14* *14* *14* *14* *14* -
Háňa
Všechno nejlepšíí Háňo..=o* -
pecka
ahoj honziku moc hesky spivas a moc ti fandim proste ses jednicka ty vzdicky to tam ozivis to publikum i porotu proste na tebe neni uz muzou delat ne???????? *3* -
To je vrchol
Nechápu, jak ho někdo mohl vyhodit, zpíval nádherně, je to diskriminace a je to strašný, včera mu to sedlo, ale i Karla Gotta zazpíval božsky, . Já náš národ nechapu, a dost mě to mrzí, jak sme hloupej národ. Fandila jsem ti moc, zpíval si překrásně. *3* -
-
Re: To je vrchol
ja jsem myslela ze rozbiju televizu kdyz jsem zjistila ze vypadl!!!! ted uz sa na superstar ani nemosm divat .... :-( ja jsem myslela ze vypadne smajda!!!!!! a nee honzaa!!!!
-
-
Proč vypad :(
Ach nééé .. to je taková škoda že vypadl :( :( -
JE NEJ!!!
Jan Bendig je úpa nejj!!! Lowuju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* a já jsem tak brečela když vypadl *9* *9* ale byla jsem na koncertě a Honza je prostě SUPER!!!!!!!!!! *1* -
bendig je superrrrr
Nechápu jak mohl vypadnout zrovna Bendig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jako faktttt ted uz se na to nema cenu koukat!!!!!!!!!!!!! nikdo z nich co tam ted zustali nemaj na nej on mel krasnej hlas a i to byl upa uzasnej showman a pste vsechno dohromady byl psteeeeee sqelej!!! hejma je krypl nedokazal by pisničku z titaniku zazpivat nikdy v zivote *13* *13* *13* at si radsi zase nasadi ten klobouk a jde si zpivat od kud prisel!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: bendig je superrrrr
Přesně :-) stebou naprosto souhlasim...Na SuperStar už koukat nebudu...možná jenom v pondělí ale v neděli vůbec...Nikdo mě tam nebere :-( Honza je moje SUPERSTAR i když vypad *14*
-
-
hfvnb
Chodur je nejlepsi a vyhraje. Bendig uz vyhrat nemuze, to je skoda *15* *15*. Mejte se hezky *1* *1* -
-
Re: hfvnb
Souhlasim, Chodur je nejlepsi a vyhraje *3* *3* -
-
Re: Re: hfvnb
Chodur si je moc jistej a proto to radeji preji Starý..... *4*
-
-