-
Honzíku...
...Přeji Ti všechno nejlepší, zdraví, hodně štěstí a ať jsi úspěšný ještě více než teď... ;) MTR <3 *14* -
jsi skvělej
Jan Bendig je skvělej.Jeho hlas je něčím zvláštní. Má v sobě určité charizma a i když je mu teprve 15,tak má v sobě neuvěřitelnou energii,která na mě působí přímo zázračně,Každou píseň zpívá s takovou radostí a dáva do toho vše. Přeju mu hodně štěstí.Držím pěsti Honzo. *3* -
-
Re: jsi skvělej
souhlasim, je to až neuvěřitelný, kde se to v něm bere a přitom je tak mladej, ale až bude starší....to teprve holky bude kus chlapa *4*
-
-
Má tu někdo skype Jana Bendíka pls pls pise piste
-
....
Na mém blogu je anketa(soutež) Honzíík(Bendig) vs. Monika (Bagárová) --pokud seš jejich fans nenech je prohrát!!
Zapoj se do souteže a uvidíme kdo má vice fans??
Bude to Honza nebo Monika???
Prosím všechny hlasujte zde!! best-star-hollywood.blog.cz
Zapojte se všichni!!Děkuju!(zabere vám to jen pár minutek-chceme přece vědět kdo má navíc)!!! -
......
Bendig je sice hezký a hezky zpívá ale nwm proc tady píšete ty kraviny typu ,,Ty nerozdavas icko" a takove, protože Bendig se sem v životě nepodiva... *16* *16* -
-
Re: ......
jj to máš pravdu :D ale já jeho ICQ i SKYPE mám *14* -
-
Re: Re: ......
dej mi prosím icq prosííím -
jan bendig
miluju ho *5* *5* *14* *14*
-
-
Re: ......
podivá !
-
-
Přání
Ahoj Honzo
Tak se drž Pavel z Trutnova *3* -
Ahoj Jane Bendigu Jsi Moc Super Amam Tě Moc Ráda Jsi Promě Super Miluju Tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Bendig na Muži roku...
...už zase ! Minulý rok se fotil s finalisty §! -
-
Re: Bendig na Muži roku...
..kteří byli polonazí... *15*
-
-
Podpis
Nevíte kde seženu podpis Jana Bendiga?Já ho chci musím ho mít on je bůh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!odepište na email mi99ku@seznam.cz -
-
Re: Podpis
JA VIM KDEBIS HO VZAL(LA) JA SEM JEHO NEJ KAMOSKA JAJ KDE BIDLISA MOZNA BICH SE HO ZEPTALA
-
-
Narozeniny
Bendigovi je ale uz 16, nedavno to oslavil...mohli byste to poupravit... -
-
Re: Narozeniny
a jak to víš??? *4* -
-
Re: Re: Narozeniny
mám takovou kámošku a ta to sehnala jak měli vystoupení tak tam byla a ptali se a jak ti honza odpovídá tak mi odpověděl tak od tamtut to mám zase já
nemáš jehoo icq??
-
-