Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle skutečné události v Praze střelba z Divadelní ulice do chodců zničené mladí několik operaci žádná omluva možná to bude mnoho lidí zajímat.
  • Asi to sám nečte, ale v každém případě spousta negativních příspěvků byla smazána. Osobně si myslím, že panu Krausovi ani není co závidět.
    Je to starý a ješitný chlap, který si myslí, že má patent na rozum.
  • Já bych se vůbec nedivila kdyby to nečetl,na tohle musí být hodně silný žaludekA jestli leží ve své vile na divanu s konakem a užívá si luxusu,mě to nevadí,vám ano?Tyto komentáře vyvolávají jenom závist a o to asi jde. *9*
  • To je slaboduchá kritika,to jste tam nenašel něco zajimavějšího,hodně jednoduché,to zase vypovídá o vás *3*
  • Dobrý den,když jsem tady byla naposledy byla jsem znechucena některými komentáři a sprostotouA dnes nečekaně,zase jste nezklamali,opět urážky a sprosté komentáře a ještě k tomu nesmyslné,pokud byvyly kdysi kvalitnější potraviny,mi není až tak známo ale,že se na maso,uzeniny a ovoce stalo fronty,mámv živé paměti a hlavně mi není jasné co s tím má pan Kraus společného a co je mu vlastně vytýkáno,tohle mi opravdu hlava nebere. *16*
  • byla tam nějaká Kočí a strejda Brady z Kanády pro medajle a ještě komparz
    *2*
  • Ať žije Trump a náš Milda!Pane Kraus ještě jsem neviděl ve vaší šou normálního hosta,čím to?
  • Souhlasíme, trapný pokus zavděčit se potenciálnímu vítězi voleb, vč. pozvaného komparzu-loajálních "kolegů", kteří se operativně přizpůsobují situaci na politické scéně. Podepíší se kdykoliv pod jakýkoliv pamflet, jen aby vždy byli loajální se současným trendem.
  • Vzpomínáme na dobu, kdy jsme nakupovali kvalitní potraviny bez zbytečných a škodlivých přísad. Sice byl podstatně menší výběr, ale věděli jsme, co kupujeme a jaký je původ surovin. Děti jsme nechávali bez obav v kočárcích před obchodem, aniž by jim ublížil nějaký úchyl, pedofil, nebo byly odvlečeny mafií a dodnes jsou nezvěstné. Pane Kraus, styďte se.
  • Přestože se sám tak rád naváží do druhých, kritiku vlastní osoby raději nechá vymazat, dost ubohé! Velké zklamání jeho bývalých příznivců - diváků už ale těžko kde vymaže.
  • Souhlasím, tady je těžká cenzura. I moje komentáře mizí a jsem na delší dobu blokován. Co je špatného na tom, když upozorním, že na jůtubu je video , kde o sobě Kraus říká: "No, tak jsem ču-ák, no". Však je to pravda. Nashle za měsíc, páč budu zase blokován a smazán.
    *11*
  • Dávám jeho show tak půl roku, maximálně rok. Podle většiny normálních, slušných lidí, to s tím svým pojetím demokracie docela podělal.
  • To už tady ale nikdo z nás nebude, až vyjde najevo, že nám tady ty kavárenský soustavně lhali z nenávisti ke všemu, co má nějaký řád a smysl.
  • Honza Kraus je vynikající moderátor a jeho show je super:))) má tam vždy skvělé hosty. Jen tak dál Honzo ***
  • S těma o dvě čísla většíma klapačkama by mohl dělat
    reklamu na Pedigree Denta Stix
  • ...kecy, fóry, nemakáme, to si radši nožku za krk dáme...
  • Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí ****
  • Po mnoha letech vyšlo najevo, že má dospělého nemanželského syna. Dokázal to prodat v jednom večeru. Taktéž přeložené vysílání dílu s občanem Kanady a jeho údajným synovcem, co mu slíbil medaili po 70-ti letech, m.j. za 2-měsíční internaci v Osvětimi, byl pouze tah na zvýšení sledovanosti jinak upadajícího pořadu. Přítomný komparz "j-elit" tu trapnost jen podtrhl. Tuším, že stejná stanice honila body na reportážích ze "záchranné mise" jistého slavomana a "unesené Džambulky. Jisté je, že už je přecelebritováno. Tyto "osobnosti" už netáhnou, patří max. na stránky bulváru.
  • Uz od hanebneho monologu H.Vondrackove proti M.Kubisove před lety ve vašem pořadu jsem myslel ze podobne hrůzy se vyvarujte a na dlouhou dobu jsem vás nechtěl vidět ale to co jste předvedl nyní je jeste horší tak zákeřně burcovat proti demokraticky zvoleném prezidentovi s tak průhlednou provokaci od pohledu křivého Hermana a spol..je neomluvitelne uz si vás pořad nepustim a věřte ze minule jsem volil toho druhého ...nyní i diky vám a ostatním nenávistným ..budu volit Zemana je jeden z malá který si uvědomuje co je důležité a co nas čeká pokud bude i nase republika islamizovana!!! to uz ale pak vás pořad nebude ani existovat naivko...
  • Vážený pane Kraus,jste odvážný moderátor a proto vás oslovuji.Váš kolega Aleš Cibulka záhadně zmizel ve všech pořadech TV i rádia.Veškerá media mlčí,mohl by jste ho pozvat do vaši show,moc by nás diváky zajímalo proč došlo k jeho likvidaci.Velice vám děkuji. Irina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit