-
Hmmm... na pana Krause se rád podívám, ale na tomhle příspěvku možná něco bude :-(
-
Kteří lidé se zajímají o filmy a seriály? Já ne
-
Ještě jsem se nesetkala s živým člověkem, který by neměl rád pana Krause a naopak fandil Zemanovi. Tady jich ale je snad většina - samá zloba a nenávist. Jsem ráda, že se nemusím stýkat s lidmi, vyskytujícími se na těchto stránkách. Přesto přeju všem hezký den.
-
Pane Krausi,Vy jste to dotáhl jen na herce a máte 1x týdně zábavný pořad v televizi.Pan Zeman to dotáhl na premiéra a prezidenta naší země.Tak se do něj buďte tak laskav nenavážejte a zachovávejte úctu k této instituci.Je třeba také,aby naše země měla taky nějakou úctu i u druhých států.Jestli se Vám tady nelíbí,můžete se odstěhovat jinam,nikdo Vás nedrží.Myslím,že je tady dost vážnějších nešvarů,které můžete kritizovat.Vrchol bylo vystoupení Simony Babčákové ve Vašem pořadu,kdy řekla,že se kdysi vymočila na nějaké plakáty a škoda,že na nich nebyl Zeman a Klaus.To byl opravdu vrchol nevkusu.Máme sice demokracii,ale každý by měl mít určitou soudnost,nemyslíte?Divačka z Moravy.
-
Ale jsou, bud v klidu. *4* *3*
-
Popravdě se nezajímám o lidi jako je Kraus,protože mi příjde nezajímavé dělat BEZVÝZNAMNOU show.Nikdo se už nedívá na tyto typy pořadů.V dnešní realitě se lidé zajímají o mnohem víc objektivní seriály nebo dokonce TV programy.Lidé se dnes zajímají buď o objektivní pořady,filmy a seriály na úrovni nebo o seriály a filmy co mají SKUTEČNÝ děj.
A o této show se nedá říct,že by byla jedním z pořadů které jsou POPULÁRNÍ. -
Aha tak ted jsi mi otevřela oči,takže dělat si z někoho legraci je výsadou mladí už to vypovídá o tvé hlouposti! *14*
-
Je mi stokrát milejší pan Janeček s pověstí darebáka než senátor i s jeho názorama. *1*
-
Ve vzdělní snad a hlavně taky v majetku.Tam na něj opravdu nedosáhne. *14*
-
Koukám,že se zde najdou dokonalí tupci.Co Vám proboha "ten Kraus" udělal?Že natočil reklamu na matonku? no a co? a dělá si z lidí srandu,ale protože oni tomu rozumí,jinak by k němu třeba ani nechodili.Když Vám tedy tak vadí,tak si přepněte kanál,pokud to se svým IQ zvládnete.Přestanˇte závidět a začněte makat sami na sobě,třeba přijdete na jiné myšlenky.Trapné je někoho kritizovat a přitom být 0.
-
sice chápu,že vaás to urazilo,ale sama přece musíte vidět,co se všude kolem nás děje.samozřejmě,že jsou vyjímky.Proto jste to na sebe vůbec neměla vztahovat.S nad kdyby pan Kraus dodal až na několik vyjímek bylo by vše v přádku.Aby se nedej bože,někoho nedotkl.Tohle už jsou opravdu malichernosti.
-
Běžte se bodnout,už nevíte ,co by jste na tom chudákovi kritizovali.
-
Dobrý den,škoda,že taková možnost nebyla před 25lety,jistě bych neváhala ani minutu.Přeji hodně nadaných studentů.
-
Už mě nebavíte,mě se chce zvracet,když čtu vaše řádky.
-
No Irčo,tohle bych opravdu nechala na paní Chýlkové ale je to chytrá žena a určitě k tomu důvod měla a hlavně vám do toho nic není,
-
souhlasím.Zajímalo by mě,co jste dokázala vy paní Přímá,když si dovolujete někoho hodnotit.
-
S tímto názorem,se naprosto ztotožnuji.A pokud tam přijde Kateřina Hrachovcová,tak z té blbce dělat nemusí,ta to zvládne hravě sama.Takže pane Krausi,jste dobrej.
-
*10*
-
musím souhlasit s ostatními *12* *12* *12* *12* *12*
-
je dobré si z někoho dělat legraci, ale řekla bych, že jste na to už STAREJ *3*