Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Huga chováme....

Pane Krausi, Huga nepěstujeme, ale chováme!! To by Vám syn dal!! Pěstujeme mrkev. Jinak Vás ale moc obdivuji a sleduji se zájmem Váš pořad "Uvolněte se, prosím".
    A Vaše maminka je skvělá!! I té přeji vše nej...

V roce 2008 Vám přeji hodně a hodně zdraví, možnost vystupovat v televizi a Vašim příznivcům umožnit příjemně strávené chvíle u obrazovek.

Zdraví Vlaďka
  • Darek

Dobry den Jeniku Krausi,

mam rada vas porad a protoze jste velkej frajer a sympatak,chci se zeptat jestli si muzu vasi loutku koupit,nebo mi ji date jako darek k Vanocum!
    muzu vam na oplatku dat kaprika z jiznich Cech.

Dekuji a Uvolnete se prosim!

Radka Rybarova
  • Jan Kraus

Vážený pane Krausi,jsme Vaši velcí obdivovatelé společně s manželkou,rádi sledujeme Váš pořad Uvolněte se prosím a každé ráno posloucháme Váš pořad na radiu
    Frekvence 1.Hrozně Vám fandíme,jsme s Vámi na společné vlně co se týče Vašeho humoru,pohledu na naši politickou scénu,známe Vaše filmy a těšíme se na každý Váš nový pořad.Držíme Vám palce a přejeme hodně nových úspěšných pořadů.Na závěr otázka zdali se dá někde koupit Váše loutka,kterou rozdáváte Vašim hostům v pořadu Uvolněte se prosím?Rád bych ji věnoval jako dárek svoji paní.
    S pozdravem a přáním mnoha dalších úspěchů přeje Tomáš Hroneš,Kulhánkova 1689,Kladno 272 01. *4*
  • 15.8.2007

Pane Krausi,krásné narozeniny a a´t nám stále vzkvétáte!!! *3* *3* *3*
  • jan kraus - borec

Tak abyste věděli,Jan Kraus je borec a vy, co ho haníte,zřejmě nechápete jeho humor.možná byste měli koukat na něco jednoduchého,např.Mr.Beana.tam je lehké chápat vtip.Jan Kraus je bavičem doby a nejen já se u jeho pořadu velice pobavím.On tam od toho je,aby do hostů šťoural a rýpal.Vždyť to dělá jeho humor tak odlišným a výjimečným.A když se vám to tak protiví,tak na to nečumte,jo?Zdravím všechny a Honza je jednička!!! *14*
  • Všeumělci

Pane Krausi, vystupujete se suverenitou, která neskrývá Vaše přesvědčení, že všemu rozumíte, všechno víte. Proto zdvořilý dotaz: proč je v herecké profesi nejvyšší procento lidí přesvědčených, že všechno zvládnou, všechno umí, všemu rozumí a nic není problém a to i navzdory tomu, že při svých pokusech dělat něco jiného než papouškovat texty napsané někým jiným, v naprosté většině krachují?
  • Reflex

Pane Krausi,mezi své hosty pořadu "Uvolněte se..." měl by jste pozvat pana redaktora "Potůčka" z Reflexu.cz . Je to úžasný člověk se znalosti věci na naši politické, kulturní, sportovní scéně a dokáže také velmi zajimavě psát o Vašem pořadu. Dejte mu tu možnost, ať se kluk vypovídá. Děkujeme.
  • Prosba

Vážený pane Krausi,
    touto cestou si Vás dovoluji požádat jménem lékařského kolektivu gynekologicko porodnického oddělení nemocnice v Kladně o malou prosbu. Naše jediněčná staniční sestra gynekologického oddělení oslavila významné životní jubileum a nám připadala návštěva Vámi vedené talk show "Co jinde neuslyšíte" jako vhodný dárek pro ni. Jmenuje se Marie Rohlová a Vaše představení bude sledovat z 5.řady 20.6.07 v divadle Kalich a pokud by Vám to nečinilo potíže, prosíme o přetlumočení našeho blahopřání. Děkuji Eva Shíbalová
  • Jen tak

Dobrý den Jene,
    dlužíte mi skleničku vína, snad to napravíte...
    Přeji krásný den...
    Lucie
  • kraus bomba

Milý pane krausi jsem vaše věrná fanynka jste moc zábavný, a ráda se na vás dívám.Jen by mě zajímalo kdo vám vybírá hosty paní žilková byla výborná.Chci se zeptat v pokračování Dívky na koštěti budete hrát.Děkuji.když mi napišete na email budu ráda. *14* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit