Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
210 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lieblinka

Bezva!!!

Kraus to je prostě klasa,já ten jeho sarkastickej humor naprosto žeru,vždycky se těšim na pátek až bude zase někoho stírat v uvolněte a Kraus a blondýna je taky super!!! Jen tak dál pane Kraus. *1* *15*
  • Biomasa

Pane Kraus,myslel jsem,že kráva musí mít rohy.Nemusí!Stačí biomasa.Jen tak dál.
  • mrkevv

Pane Krausi, pátečný výkon s BIOMASOU byl naprosto geniální, skvělý..nejlepší. Klobouk dolů 1AA++. Vašek
  • Kateřina Jacques

Uvolněte se,prosím 3.4....taky jsem si nebyl jistý co je to ta biomasa,ale já nejsem poslanec za stranu zelených,že...
    Kontrolou na netu jsem zjistil,že vlastně docela mimo mísu nejsem.
    Narozdíl od paní Jacques.Děkuji,že jste ji nenechal utéct od tématu. To píšu jako volič zelených.
  • Vysvětlivky pod čarou nepomohou

Pane Kraus. Jsme celá rodina Vašimi fanoušky. Máme i Vaši knihu. Jste chytrý. Neříkám, že redaktor Bartek, kterého dnes 28.3 v pořadu "Uvolňěte se prosím" , "glorifikujete" , je ˇšmejd", jak uvedl Mirek Toplolánek. Jen bych si počkala, jak byste Vy obstál, kdyby Vás byť úžasného glosátora, někdo honil po chodbách ČT a kladl otázky "na tělo", na které byste bez ztráty kytičky odpovídal. Pak by se Vašim výkřikům a třeba ještě setříhaným, někdo v TV pořadu posmíval. Zdůrazňuji, že je mi pan Volf úplně lhostejný. S veřejnou popravou bych si ale v TV pořadech dala pozor. Už měsíc se začínáme celá rodina dívat na Všechnopárty. U Vašich pořadů začínám pociťovat takovou divnou tíseň...... *13*
  • berzde

Klobouk dolů

Pane Kraus,dlouho jsem rozmýšlel co Vám a hlavně k Vám napsat.Většinu vyjádřili ostatní fanoušsi a já se přidávám k těm,Kteří obdivují VÁŚ skvělý a chytrý humor.No,ale po včerejším pořadu s p.Davidem Ráthem musí opravdu dodat-KLOBOUK DOLÚ.Já bych určitě patřil k té houbařské většině v jeho třídě,ale nedostanu se k němu tak blízko jako p. Mir.Macek.Asi bych to měl dražší..!!DÍKY a hodně stále vtipných pořadů.Zdeněk. *1* *1* *1* *1*
  • Je výbornej!!!!

Pan Kraus je opravdu mistr, je užasně vtipnej a pohotovej a souhlasím se všemi jeho názory. Uvolněte se prosím to nemá chybu. *4* *1* *1* *1*
  • Já můžu jen děkovat

Každý den, jeho glosy na radiu to nemá chybu.
    • Re: Já můžu jen děkovat

Zrovna se dívám na Váš páteční pořad a zuřím,že Vás nikdo nepošle do pr..le,když tak skáčete hostům do řeči a nenecháte je domluvit.Divím se, že tam ještě vůbec někoho dostanete.To se nedá vůbec poslouchat,protože to je jenom o Vás. Nejlépe Vám slušel ten slovenský pořad,kdy jste propadl jevištěm. Jenom Vás tam měli podržet aspoň do vánoc 2015,aby jste ty blbé řeči zapomněl.
  • obyčejně blbý den

Dobrý den. dnes jsem sledoval přímý přenos z parlamentu a jako dělníkovi v soukromém sektoru mi bylo z mnoha poslanců víte na co..Večer jsem na F1 poslouchal pořad Kraus a blondýnka. Navrhuji příští přenos z parlamentu zbavit zvuku a k obrazu pouštět zvukovou stopu z vašich pořadů. Mluvíte mi z duše, poslanecká verbež by díky vašim komentářům získala alespoň trochu lidskou tvář ( i když trapně blbou), nepůsobila by alespoň jako parta marťanů ve válce o Jupiter, protože kdyby jim šlo skutečně o čechy a Česko, s hanbou by z této státotvorné instituce prchali a přáli si, aby jejich slova byla zapomenuta, nevyřčena a určitě i nestvořena. Díky Vám pane Kraus, se přeci jen jeden další blbý den trochu rozjasnil Vaším pořadem a přestože nesnáším mudrující "celebrity" a jiný potěr, ztotožnňuji se s většinou Vašich názorů. Děkuji za VBše komentáře a ať Vám to takhle mluví alespoň dalších 100 let.
  • ona

Nejlepší je v Uvolněte se prosím včera tam byl takovej chlapeček kterej umí mluvit kdyš brká to byla sranda protože on řekl uvolněte se prosím a česká televize *5* fakt sranda *1* jako fakt dobrý *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší