Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Kraus je dlé mého názoru arogantní člověk, na jehož pořad se nedívám. Občas vtipný, ale své hosty nejednou v "Uvolněte se prosím" urazil. Tehdy jsem ještě pár dílů zkousla.
    • Nezdá se mi, je to člověk který má talk-show. To znamená že má být vtipný (což je) a taky na hosta narážet.
      • milada.zamecnikova
        S tímto názorem,se naprosto ztotožnuji.A pokud tam přijde Kateřina Hrachovcová,tak z té blbce dělat nemusí,ta to zvládne hravě sama.Takže pane Krausi,jste dobrej.
  • Pan Kraus má své názory na svět, je to opravdu nezávislý člověk, i když to občas poněkud přežene. Jinak je to sympatyvký, nezahořklý muž, který má skvělý smysl pro humor.
    Takže Pane Krausi, jen tak dál!
    • Jste mi rovněž sympatická (ý), jen mrkněte, jak se slovo "sympatický" píše, o.k.?
  • Pan Kraus, nesmiřitelný bojovník proti korupci, levárnám a politické mafii. Ten samý Kraus, který křičí "zloději", a pak se se svou manželkou vrhnou do masivní reklamní kampaně pro společnost, která totálně devastuje Českou národní památku, lázně Kyselka, tedy pro společnost Mattoni (Karlovarské minerální vody), pro společnost, která je podezřelá z korupce obecního zastupitestva či krajské památkové péče. Bravo pane Krausi. Za peníze se dá koupit i svědomí.
    • milada.zamecnikova
      Běžte se bodnout,už nevíte ,co by jste na tom chudákovi kritizovali.
      • Běžte se bodnout vy,že je Kraus chudák ,to my víme,protože tolik komplexů( být celý život malý je pro chlapa těžké) nést,to je těžké břemeno!
  • Kraus je nejlepší vtipnej prostě super nedělá z lidí blbce lidi ty blbce dělají ze sebe tak držte hubu je prostě boží *1*
  • Včera t.j. 24.10.11jsem jako každé ráno zapla rádio a hned mě přešel humor na celý den. Zrovna jste tam zase chytračil, což děláte každé ráno, někdy vám dám za pravdu a jindy zase ne, ale když jste si dovolil říci do rádia, že je celý národ vychcanej, tak to mě skutečně urazilo a myslím si, že i spoustu lidí, protože podle reklam co děláte, tak vychcanej jste jedině vy sám, protože to co děláte pro peníze by jen tak někdo nedělal, ale to je vaše věc a vaše svědomí, potom si ale nedovolujte říkat, že je národ vychcanej, tím pádem i já, ale já bych takového šaška ze sebe skutečně nedělala.
    • milada.zamecnikova
      sice chápu,že vaás to urazilo,ale sama přece musíte vidět,co se všude kolem nás děje.samozřejmě,že jsou vyjímky.Proto jste to na sebe vůbec neměla vztahovat.S nad kdyby pan Kraus dodal až na několik vyjímek bylo by vše v přádku.Aby se nedej bože,někoho nedotkl.Tohle už jsou opravdu malichernosti.
  • Pan Kraus ve svém životě tskřka nic nedokázal, jako !herec" byl nula nebo maximálně nejapný policajt a ve svém pořadu "uvolněte se prosím" se prezentuje pouze urážením hostů a neustále se opakujících trapných otázek (viz host Vlaďka Erbová, nebo zpěvačka romka Vierka), to byla trapárna, ani ne tak jejich jako jeho. Další utrpením je pro posluchače rozhl. stanice Frekvence l pořad Jan Kraus a blondýna, kde si troufá kritizovat vše, každého a zasahovat do všech oborů našeho politického i občanského dění. Jeho drzost a ironie je je neskutečná, kde bere tento ne příliš chytrý člověk tu drzost do všeho kecat.
    • Milá paní Přímá,
      již jsem se s vašimi příspěvky setkala jako třeba u osobnosti Jakub Prachař, napsala jsem vám dlouhou reakci, nyní ji hodlám napsat také. Už mě unavuje pořád číst ty vaše příspěvky plné negativity. Myslím si, že nemáte přítele, sedíte doma zahořkle na pohovce s deseti kočkama a čokoládovými bobony a kritizujete vše co se ostatním líbí. Myslím si že mu závidíte jeho skvělý život když sama takový nemáte. Nevím kde vy berete tu drzost do všeho všem všude kecat. Zamyslete se laskavě nad svým chováním vůči jiným ano?
      • milada.zamecnikova
        souhlasím.Zajímalo by mě,co jste dokázala vy paní Přímá,když si dovolujete někoho hodnotit.
  • nechapu

To fakt nechápu,proč dáváte opakování v letní verzi již v červnu?Fakt nevím,proč si vás ta Ivanka vybrala.Roden se k ní hodil daleko víc.
    • milada.zamecnikova
      No Irčo,tohle bych opravdu nechala na paní Chýlkové ale je to chytrá žena a určitě k tomu důvod měla a hlavně vám do toho nic není,
  • Trapné !

Pane Krausi, tváříte se jako ředitel zeměkoule a Vaším koníčkem je dělat z lidí blbce.Ale ani ten největší blbec by se nepropůjčil k takové trapné šaškárně, jako je Vaše reklama na Mattoni. Zvracíte, když to vidíte ? Chápu, že peníze nesmrdí, ale co je moc, to je příliš.
    • Koukám,že se zde najdou dokonalí tupci.Co Vám proboha "ten Kraus" udělal?Že natočil reklamu na matonku? no a co? a dělá si z lidí srandu,ale protože oni tomu rozumí,jinak by k němu třeba ani nechodili.Když Vám tedy tak vadí,tak si přepněte kanál,pokud to se svým IQ zvládnete.Přestanˇte závidět a začněte makat sami na sobě,třeba přijdete na jiné myšlenky.Trapné je někoho kritizovat a přitom být 0.
      • správně
    • milada.zamecnikova
      Už mě nebavíte,mě se chce zvracet,když čtu vaše řádky.
  • fandíme vám

Vážený pane Krausi, moc se nám líbí vaše pořady a jsme vašimi fanoušky.Jste nám sympatický mimo jiné i proto, že jste odešel z ČT1.Váš humor je nám blízký a také ho rádi vytváříme.Vymýšlíme humorné povídky typu Šimek a Grossmann a rádi bychom vám byli nápomocni v tvoření srand do vašich humorných i publicistických pořadů.Bylo by možné se si s vámi domluvit osobní schůzku a můžeme poprosit o email?Děkujeme
  • uvolněte se prosím 26.3.

Vážený pane Krausi.
    Vaše pořady se mi líbí ( s některými výhradami).
    Poznal jsem, že jste decentní sympatisant pana Paroubka. Vaše antipatie k ODS se tentokrát obrátila proti Vám. Napadl jste neodchod pana Topolánka, popustil jste poněkud uzdu své negativní emoci vůči němu.A díky ( nebo na škodu) tomu, že Váš pořad je předtáčen, vaše poznámky vyzněly jaksi nemístně zlomyslně v kontextu toho, co se stalo v posledních 24 hod. To, co udělal (sice se zpožděním)p.Topolánek mne příjemně překvapilo, ale myslím, že Vámi oblíbený pan Paroubek ani celá jeho strana by tohoto činu nebyla zatím schopna.
    Samozřejmě, že pokud budete chtít, použijete svoji, slušně řečeno tvrdost a neomaleně mne můžete zesměšnit, pokud Vám za to budu stát.
    Ale nehledě na tyto okolnosti od Vás očekávám jako od "Chlapa", že uvedete vaši invektivu na adresu ODS na správnou míru (nejlépe v nějakém příštím Uvolnění)
    Na závěr chci poznamenat, že nepatřím k voličům ODS, ale tento jejich čin kladně kvituji, navozuje ve mne trochu optimistický pocit pro budoucnost naší politiky. Nevím, jaký pocit vzbudil tento čin ve Vás.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší