Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morava

Dobrý den, pane Krausi. Přiznám se, že jsem velice rád sledoval váš pořad Uvolněte se prosím. Musím se ale zeptat, která Moravanka Vám dala košem, že jste na tu Moravu jak na cizí? Kdykoliv máte ve svém pořadu nějakého Moravana, je to jak když bejkovi vyvěsí červený sukno. To jsem se naposledy vsadil, když jste tam měl šéfa Moravanů Novotného, že se tak budete chovat a taky že jsem sázku vyhrál. Prostě Pražák jak poleno. Ztrácíte body s tím svým apertheidem vůči Moravě. Pozn. Jestlipak víte, kde je Moravská Třebová? No přece už v Čechách. To se Češi snaží, že? Po kilometříčkách a za chvilku to bude celý český? Vsaďte se, že ne. To sedí, když Biomasu usadíte, že tam dřepí jak vokurka, ale dělat si legraci z nějaké národnosti, to už mi v Evropě připadá dost mimo. Taky byste nebyl rád, že? A to vůbec nemluvím o tom, že byste si zkusil dělat šoufky z našich romských spoluobčanů.
    Přeji Vám, abyste neztratil soudnost. Byl jsem Váš fanda a doufám, že někdy zase budu.
    Váš
    Jan Ječmínek
  • Herecká škola...

Dobrý den,chcete se stát skvělým hercem či moderátorem jakým je pan Kraus?Soukromá herecká škola manželů Petrovských tento víkend opět zahajuje běh dvouleté školy herecké při divadle "M"v Duchcově.Zájemci připravte si monolog tak na 5.minut,jednu píseň a báseň a něco o sobě a ještě se máte možnost dopřihlásit a zkusit štěstí na e mailové adrese info@divadlom.cz Takže pokud vás nepřijali na DAMU,JAMU tato škola existuje přes deset let a učil tam na ní například pan Miroslav Moravec,letos paní Vančurová(činohra),pohyb pan Harapes a další.Škola se studuje dálkově jedenkrát za měsíc víkend,to zvládnete k tomu ještě své zaměstnání a jiné aktivity,škola je zakončena písemnou zkouškou z teorie a absolventským představením,obdržíte list o absolvování herecké školy,můžete se ucházet o angažmá v divadlech,hodně štěstí,zlomte vaz
    • milada.zamecnikova
      Dobrý den,škoda,že taková možnost nebyla před 25lety,jistě bych neváhala ani minutu.Přeji hodně nadaných studentů.
    • Re: Herecká škola...

tak skvělým jako je pan Kraus bych tedy nechtěl být, takže žádná divná herecká škola!!!!!????? nebo, že by vychovala, tak vztahovačné herce a moderátory jako je pan Kraus a každý by za každým slovem osočoval ten "bulvár", vždyť někteří by bez bulváru pomalu ani neexistovali. V posledním "uvolněte se posím" byl pan Kraus "vynikající" s tím svým bulvárem, když perlil, jak založil stranu, že nikdo nesmí číst bulvár, jinak nic nedostane. I když to byla "legrace", myšlenka zaváněla praktikama KSČ, nebylo to vůbec vtipný a pan Kraus už je s tím bulvárem trapný. *13*
  • Opožděná gratulace k narozeninám....

Před měsícem jsem zaregistrovala, že měl pan Jan Kraus narozeniny... a protože se mi líbí - on i jeho show...dovolila jsem si nakreslit s ním jeden díl komiksu na toto téme...doufám, že se ani on, ani realizační tým poředu neurazí...komiks je jako vždy o Kočce Grišce a pan Kraus zde hraje sám sebe...obrázek najdete na...http://www.rychnovinky.cz/2985 -kocka-griska-9-dil.html Přeji vám hezkou zábavu...Diana *3*
  • Soukromá herecká škola

Dobrý den,nedostali jste se na DAMU či JAMU a chcete se stát skvělými herci a moderátory jako je pan Jan Kraus?Soukr.herecká škola manželů Petrovských při divadle "M" v Duchcově přijímá ještě žáky na školní rok 09/10.Adepti hlaste se na e mail.adrese info@divadlom.cz *4*
  • lieblinka

........

Přeju vše nejlepší k dnešním narozeninám,jste super,držte se!!!*3*
  • sebestředný Kraus

Pane Kraus, jako herce jsem vás neměla nikdy moc ráda,ani jako člověka, znala jsem vás celkem dlouhou dobu, neboť jsem též Leteňák a jeden čas jsme spolu bydleli ve stejné ulici a když jsem šla s dětmi do Stromovky, většinou jste měli otevřené okno tak aby váš byt byl celý k náhlednutí, ale pak jste začal dělat pořady typu "Uvolněte se prosím" a váš humor začal být vtipný a trefný do té doby, než vám vše asi nějak stouplo do hlavy. Začal jste trpět samomluvou a není jasné, proč si zvete hosty, když je nenecháte domluvit ne větu, ale kolikrát ani slovo. Myslíte,tím, že je budete urážet a ponižovat, že jste humorný??? Když nabízíte sklenici s vodou /náhodou/, je to nechutné, jak ji držíte přes celý okraj. Jednou v pořadu s kuchaři, kteří vám vařili, jste je napomínal, proč nemají rukavice, že to tak od nich jíst nebudete. Docela si odporujete, ale vy už si nevidíte na špičku nosu. Bulvár také nemám ráda, ale myslím, že normální člověk pochopí oč jde a nenaletí, ale vaše reakce na něj je až legrační. Znáte to pořekadlo "potrefená husa nejvíc kejhá"??? *15*
  • 1

Pan Kraus je prostě úžasnej,jeho humor a celej pořad totálně zbožňuju.Nechcete se k nám nastěhovat? *1* Byla by sranda!!! *1*
    • Re: 1

Romčo. to by jsi se divila kdyby se k vám nastěhoval, jak by se ti otevřely oči, co on dovede, to by jsi byla v pozoru a skákala jak by pískal, nevěř všemu co vidíš!!!!!!
  • lieblinka

Bezva!!!

Kraus to je prostě klasa,já ten jeho sarkastickej humor naprosto žeru,vždycky se těšim na pátek až bude zase někoho stírat v uvolněte a Kraus a blondýna je taky super!!! Jen tak dál pane Kraus. *1* *15*
  • Biomasa

Pane Kraus,myslel jsem,že kráva musí mít rohy.Nemusí!Stačí biomasa.Jen tak dál.
  • mrkevv

Pane Krausi, pátečný výkon s BIOMASOU byl naprosto geniální, skvělý..nejlepší. Klobouk dolů 1AA++. Vašek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší