-
Matilda
Moc by mne zajímalo, co je ono zvířátko "Matilda" z reklamy na CTc vlastně za tvora. Nějak se mi to nedaří odhalit. -
No fakt frajer
Ošklivé káčátko nakonec se dobra i úspěchu dočkalo. Chtělo to hodně arogance, trochu inteligence a smyslu pro humor a především přezíravosti vůči všem kolem sebe. K tomu ve své podstatě klamavá reklama pro ČTc a úspěch se dostavil a peníze k tomu. Jen tak dál, sekdeme se v pekle ... *16* -
jste otec
Vážený pane Krausi, musím Vám oznámit, že jste se stal imag. otcem mé roční dcery. Když jsem si chtěla přečíst článek v MF magazínu,rvala mi ho z rukou, při pohledu na vaši fotku řvala táta,táta a celé dopoledne ho líbala.Kde přišla k této vášni-zřejmě ve hvězdách. Tchyně prohlásila, že její syn není žádný fešák, ale proč si Amálie vybrala právě Vás za otce je jí záhadou /mě to vcelku nepřekvapuje,máme zřejmě podobný vkus/.Důležitá je rodina a ta se tímto rozšiřuje o nás i bez DNA a vašeho vědomí. Zdraví Vás matka Vašeho hvězdného dítěte.il -
S \"s křížkem po funuse\" k silvestru
Je to trošku pasé, takhle v březnu o předešlém prosinci, ale přece jenom... Po mnoha letech, kdy jsem rezignovala na silvestrovské oslavy s televizí, protože mě pořady nijak neuchvátily, jsem se minulý rok těšila. "Uvolněte se, prosím" s Janem Krausem, pohotovým glosátorem, tak to bude po letech konečně duchaplný a vtipný televizní pořad, říkala jsem si... Bohužel nebyl. Jak je pan Kraus jindy vtipný, tak tenhle silvestrovský pořad byla křeč. Nebo možná spíš stejná otrava, jako v předešlých letech. Byla jsem nucena využít osvědčenou radu, když se vám to nelíbí, tak to vypněte. Vypla jsem to záhy. Co se dělo, že se to nepovedlo? Snad ne nějaká momentální ztráta formy... -
Nevíte někdo náhodou, kdo je jeho matka ?
-
podekování
Pane Krausi, děkujem za příjemnou zábavu, kterou jste oplýval 1.3.06 v Ml.Boleslavi. Hodně jsme se s přítelkyní pobavili. Děkujeme také paní Holubové a panu Vodochodskému. Držte se dále našich aut. Mnoho šťastných kilometrů s okřídleným šípem přejí boleslaváci. *15* -
názor
Myslím si, že p.Kraus se snažil spíše pana Bursíka přimět ke slovu, avšak on sám byl velmi skoupý. Pana Bursíka si docela vážím, ale velmi mne překvapil, působil na mne docela nabubřele a arogantně. Nevím, jestli se bál, že nebude vůči panu Krausovi dostatečně pohotový, nebo proč byl tak chladný, úplně to z něj čišelo. Zdálo se mi, že se p.Kraus snaží se všech sil, tomu dát šťávu, ale podle mého se mu to nepodařilo. -
Vy máte na víc , Kraus......
Při Vašech pořadech se vždy skvěle bavím, ale................... a)V posledním pořadu jste ,podle mého názoru pana Bursíka jenom málo pustil ke slovu a to je škoda. Vždyť tohle mají v popisu práce úplně jiní..... b)Nekultivovanost první generaci bohatých , bych odpustil, ale proč vy jste se proboha nezeptal na př. co Vaši bližní a co soudíte o dobročinnosti bohatých ..... Je to třeba i záměr dramaturgie,ale stáváte se pomalu bavičem, cosi mezi Petrem Novotným a Banánovými rybičkami,což je mi líto. Ocenil bych další rozměr Vaší show...... Zdravím Jaromír *3* -
to Embargo
Tak to silně nesouhlasím! Ač jsem také volička ODS a pana presidenta velice uznávám a vážím si ho, nic to nemění na tom, že "Krausík" je boží!!! Dostává mě svojí pohotovostí, vtipností a osobním šarmem, nemyslím, že by na tom byl s inteligencí tak špatně, jak uvádíte, spíše naopak. Navíc je to provokatér a jak vidno, daří se mu:-) I ty jeho reklamy mají (jako jediné) šmrnc. A co se krásy týče, to od Vás byla ubohost, já se třeba Ivance vůbec nedivím, jestli je takový i doma, brala bych ho taky!*14* Vlastně bych domu brala oba dva a zaručeně bych se nenudila... Pane Krausi, jen tak dál! ! ! -
Embargo
Vážený pane Krausi, vyhlásil jsem doma embargo na vaše pořady. Vždy když vás teď v TV vidíme, okamžitě přepínám na jiný kanál. Vaše poslední výroky již přesáhly únosnou mez legrace. Mluvíte do všeho a skoro ničemu nerozumíte. Jste politický hlupák. Vaše výroky vůči panu Klausovi jsou ubohé. Musím vás upozornit, že mu nesáháte vůbec nikam. Pan Klaus Vás předčí v inteligenci, vzdělání, v mluvě i v kráse. Jste typický český závistivý produkt. -
-
Ve vzdělní snad a hlavně taky v majetku.Tam na něj opravdu nedosáhne. *14*
-