Přejít na výpis diskuzí

Jan Kraus

OSOBNOST 31.12.2006 
207 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vystoupení

Pane Kraus,je nějaká možnost o to udělat večerní vystoupení např.v divadle pořadu "uvolněte se prosím" ¨ děkuji za odpověď Antonín Neubauer
  • Stačí

Pane Kraus, jděte domů, nelíbíte si mi.
  • internet nemůže mít každý

Musím se bohužel připojit k příspěvku Pavlů [ing.pavlu@volny.cz] z 19.11., internet opravdu NEMŮŽE mít KAŽDÝ. Mám, bohužel, úplně stejné zkušenosti s Českým Telecomem. :o) Ale jinak Vás "žeru" a když je "dobrý materiál", dívám se na reprízu třeba i dvakrát (polárník, provozovatel perníkové chaloupky atd. atp.). Ale zatím fakt 1* byl pan stínový ministr Julínek. To byla hodně velká síla. Snad se aspoň pár lidem rozbřesklo... Díky za takovéhle pecky! Zůstaňte nám zachován :o))) Jitina
  • ministr Julínek?

Právě jsem shlédl opakování Vašeho pořadu a i když ho vidím velice zřídka,budu se opravdu snažit o další díl nepřijít.Jelikož pracuji dlouho do noci každý den,tak mi Váš pořad stále uniká.To,co jsem viděl ve mně zanechalo hluboký zážitek.Mluvím o osobě p.Julínka.Takhle jsem se už hodně dlouho nepobavil,občas se pobavím při nočním opakování z parlamentu,ale tohle to absolutně trumflo.To byl koncert,to se nevidí..Dám Vám další tip,myslím,že p.Vojíř nebo Kubera by byli také horcí kandidáti pro tento pořad.Jsou neméně inteligentní...Vím o čem mluvím,jsou z mého okresu
  • Bravo!!!Jste jedinečný.Vtipný inteligentní.Nenechám si vás ujít.Váš humor nemá chybu.Byl jste a jste i výborný herec.mám ráda i Ivanku a líbí se mi knihy vašeho bratra Ivana.O vaši /Uvolněte se prosím/ jsem napsala Ježíškovi.Přeji vám stále hodně vtipu a humoru.Jsem ráda,už v naší TV díky vám existují reklamy na které se dá dívat.Co dívat,královsky se bavím.Díky za vaše pořady.nemáte chybu!!
  • Uvoněte se.

Mě se včera opravdu líbil Váš pořad. Pan Julinek nemá co dělat v ODS a v politice vůbec. Osoba, která neví, jak funguje a.s. nebo s.r.o. (což pan Julinek očividně potvrdil), kde jsme? To se asi i pan prezident podivil jak v jeho bývalé straně znají základy ekonomiky. Ten pán, ne že se ukázal jako pitomec před celým národem, ale on podle mě pitomcem je.Tak koho už máme volit? Marie
  • zákéřnost

Pane Kraus pro boha proč to děláte? Připadá mi trapné když ve Vašem pořadu ,,NAOSTRO,, kladeta tak zákeřné otázka panu Julínkovi, na které jeho intelekt nemůže stačit, a potom on chudák vypadá před celým národem jako by byl úplný pitomec. Přesto mě ale bavíte.
  • Uvolněte se prosím 2/12

Vážený pane, pravidelně sleduji Váš pořad a většinou jsem srozuměn s Vašimi názory a postoji. Toto se však netýká Vašeho pořadu dnes s panem Julínkem. Byl jste naprosto nepřipraven na tuto tematiku, Vaše argumentace byla naprosto mimo. Vy, který vždy hlásáte pravicové ideje hlavně pak co se týče Vaší reklamy považujete převedení nemocnic na akciové subjekty a tvorbu zisku za podivné? To si snad myslíte že v tomto případě je nejlepším hospodářem stát a centrální řízení, které se nikde a nikde neosvědčilo? Vaše argumentace byla totálně zmatená a otázky nepřehledné, neměl byste se pouštět do témat, na která nejste připraven, působí to velkou škodu Vašemu pořadu, který je jinak velmi dobrý.
  • uvolněte se prosím

Vážený pane Krausi, dnešní "uvolněte se prosím",to je opravdu lahůdka.A.s. nemocnice,jenom škoda ,že pan Julínek neví ani co napsal.Ještě jednou díky.Skalník
  • díky móóóc !

pane Krausi moc děkuji za Váš pořad Uvolněte se prosím, zcela vyjímečě se mi líbí i Vaše reklama na VOLNÝ,je moc vtipná ale to jen díky vám.Programy ve kterých vystupujete si nenechám ujít včetně nahrávání,já se u nich opravdu uvolním a nádherně zasměji(což je v mém životě úpo smrti jediné dcery moc vzácné Dekuji Vám Ali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit