-
Ubohá česká zábava
Pan Kraus je mistr deseti řemesel, jak sám říká. Kdyby měl pracovat tak jak ostatní, tak by se neuživil. Poslechněty si některé z jeho pořadů: Co vy na to pane Kraus, Jan Kraus a blondýna. To jsou pořady o ničem. Pan Kraus totiž ničemu nerozumí a proto o tom hodně hovoří. Co je horší, média mu za to platí a lidé to poslouchají. Když je to v rádiu či televizi, tak to přece musí být dobré. Češi neúpoužívají vlastní rozum. Jsou konformní. -
Dík...
Váženej Honzo, chtěla bych poděkovat za návštěvu v Novém Strašecí, Tvé vystoupení nezklamalo podobně jako každý páteční pořad "Uvolněte se, prosím", i když se téma vlastně točilo jen kolem Tvé osoby. Ale právě proto, že jsi nijak neexhiboval a působil civilně, a zároveň publikum bavil, jsem nebyla zklamaná, že do nikoho zrovna nešiješ. Mile překvapen byl i můj manžel, neboť nečekal, že v mém vánočním dárku v podobě lístku na Tvé vystoupení bude zahrnuto i objetí zpěvačky Heidi Janků. Takže dík. Jitka -
nevěřte všemu pane Krausi
Doposud jsem si Vás vážila. Doufám,že tomu tak bude i nadále. Prosím vysvětlete, co je za Vaším postojem k lékárníkům. Někdo Vám dal peníze /potom to pochopím, ale divím se, že se propůjčite ke všemu/ nebo o problému nevíte nic a přesto se vyjadřujete velice hlasitě. Pokud si skutečně přiznáte, že o situaci víte jen zprostředkovaně, nabízím Vám seznámit se s realitou /i u mne v lékárně/.Pokud je nad Vaše možnosti problému se věnovat podrobněji, tak se mu vyhněte. Vaši sourozenci si ve svých zemích lékárníků váží?, proč asi? Pracuji jako lékárnice 30let, jako majitelka 13let a pozor závistivá nejsem a přeju Vám i všem ostatním lidem úspěch a miliony. Vacková P.S. budete mít sílu mi věcně odpovědět? -
to je život
Vážený PANE Krausi, Váš syrový ale lidsky přirozený humor je mi velice příjemný. Jestiže ze sebe někdo udělá vola nebo kašpara jen když je na obrazovce,tak je to jeho problém. Civilní setkání s Vámi by bylo velice poučné - hospůdka,kytara, víno, Prazdroj , parta snad již lidí nad věcí nedaleko Ráp.(cca 15 km), kteří se ještě umějí bavit = nabídka na setkání. -
super pri kojeni
Pane Krausi, jsem mlada maminka co zije v Clevelandu, Ohio v USA a mam 6 tydenni dceru. Pro me je uplne slast ji kojit a k tomu se divat na vas porad Uvolnete se prosim, dela me to stastnou. Americky David Letterman se Vam nevyrovna. Jen tak dal!!!Pozdravuju Jesenik. -
Pozdravení
Dobrý den, každý pátek se velmi těším na Váš pořad i na Vašeho zpívajícího syna.Přeji Vám hezké a klidné vánoce ,pevné zdraví a hodně dobrých hostů a Uvolněte se prosím Dík za Váš pořad je SUPER!!!!!!!!!!!!! -
Uvolněte se prosím....
Dobrý den, byla bych moc ráda, kdy jste si vzal do parády pana Vlada Dobrovodského z VyVoleních. Myslím, že by se celý národ velice pobavil.. :-))Děkuji. -
Pane Jane Krausi, přečetla jsem si Váš rozhovor v dnešní příloze Blesku, který mne příjemně pobavil a je, jako vždy na úrovni. Vždy se těším na pátek na pořad "Uvolněte se prosím", ale to už mi říkat, přijde teď po přečtení všech těch předešlých příspěvků, že Vám silně podkuřuji. Není to tak, jste fakt moc dobrý. Jen mi připadá, že tou nenávistí k ODS jste již trochu potrefený a názor Vaší Ivanky, že Klause by viděla radši mrtvého, který byl kdysi otištěn v nějakém časopise, mne trochu děsí.To bych od takové milé osoby nečekala.Skutečně si častokrát říkám, co vám asi ten Klaus tak děsného provedl. Ale je to Váš názor a každý, zaplaťpánbůh, ať se v této zemi děje cokoliv, na něj konečně má právo a má právo jej svobodně vyslovit. Proto dovolte i mne se přiznat, že stále volím ODS, ale to snad není překážkou, abych Vám i celé rodině opravdu ze srdce popřála pohodové vánoce, mnoho pracovních úspěchů a stálé zdraví. Protože, jestli se Vám zadaří,je to dobré i pro nás, kteří mají Váš humor rádi. Doufám, že Vám přání od odesačky nevezme dobrou náladu pro tento i následující dny.,
-
Uznání a obdiv
Pane Krausi, mám rád chytré, bystré a pohotové lidi a protože Vy všechny uvedené vlastnosti máte, moc Vás uznávám a obdivuji. I když televizi moc nesleduji, žádný Váš páteční pořad si nenechám ujít. Když jste v Brně, vždy se velmi snažím dostat lístek na Váš pořad. Přeji Vám i celé rodině spokojené vánoční svátky a do Nového roku stálé zdraví a mnoho úspěchů a tvůrčí invence. -
-
Re: Uznání a obdiv
jestli tohle pako je bystre a pohotove, tak ty musis byt pekny dement
-
-
pochvala
Dobrý den.Přeji Vám i celé rodině pohodu,klid a zdraví.Váš inteligentní humor je jedinečný.Pořad Uvolněte se prosím je zábavný.Díky za vše.