-
V telce
Pokud jste se koukaly na první díl seriálu Světla Pasáže tak jste si ho tam určitě všimly,byl to ten krásnej kluk bez trička,kterýmu ta stará raketa udělala žárlivou scénu *1* ..bvyl sladkej *14* -
Honza
V sobotu 12.5. jste mohli vidět Honzu v pořadu O korunu krále Karla na ČT1. *15* *3* -
Honza
Honza Maxián má ten nejúžasnější hlas...vždycky když ho slyším, je to pohlazení na duši.Akorát by se mohl častěji objevit v televizi.
Zdravím... *3* -
Honza
cauves lidi jen se chce zeptat jestli tak nahodou nedabuje Dannyho z Ktiminalky New York pokud se na to nekdo divate pokud jo tak mi odpoved poslete na mail predem diky za odpoved *7* *3* -
Honza
sorry z Kriminalky New York sem se prehmatla *9* -
-
Re: Honza
Nepřehmátla, Dannyho v CSI New York opravdu mluví. *4*
-
-
jakc rozparovač
ahojte lidi, kdo z vás ještě neviděl úžasného Honzu v úžasném Jackovi Rozparovači, okamžitě upalujte do Kalichu! *3* Honzík je fakt třída a role vyšetřovatele mu sedí jako ušitá na tělo. pokud si to někdy přečeš, honzo,moc tě zdravím *14* -
Nuda
No tady je nuda, takový to tu je furt ??? *7* *7* *7* -
-
Re: Nuda
ne to ne *13* -
Re: Nuda
No, skoro nikdo sem nepíše, tak asi jo :D -
-
Re: Re: Nuda
No asi máš recht. Jsou to obdivovatelé jeho hlasu, co mu sem napíšou jeden článek a asi už je to nebaví :) :( !!! -
-
Re: Re: Re: Nuda
Nebo spíš nemají čas sem chodit, to je třeba můj případ :-( Ale potěšeně se tetelím, když na jeho hlásek v tv narazím *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Nuda
No to teda, Honza má tak super, mega moc skvělej hlas !!!! Ten bych mohla poslouchat do nekonečna !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nuda
Souhlas *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nuda
Přesně tak *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Tajemství
V neděli jsem ho viděla a slyšela *1* v muzikálu Tajemství. Je to vážně skvělý herec s příjemným hlasem *4* . Škoda jen, že nehraje v nějakém seriálu *9* -
je všude!!
Je to ten nejhorší a nejafektovanější dabér jaký jde v éteru slyšet!!nejen, že ho nacpou naprosto všude, ale to afektované "haha" a "hehe" mi ježí vlasy na hlavě!! *16* -
-
Re: je všude!!
nezáviď a radši ukaž, co umíš ty,chytráku! -
Podívej se, on nemůže za to, že jsou v Český Republice samý neschopný dabéři a tak to tim pádem dávaj všechno jemu... -
-
Re: Re: je všude!!
To není pravda...my sme jako dabéři na předních příčkách... Ale oni ho cpou všude...
-
-
ty seš debil je to nejlepší daber na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
*3*
Seth z O.C,Sam ze Supernatural,Clark,Spiderman všichni mají něco společneho a to suprového dabera *14*