-
Já osobně
Ahojte mé neviditelné příznivkyně *4*
Občas jsem nakouknu, abych zjistil jak moc vás štu a jak mě myjete prdku. Ale s úžasem zjišťuji, že to není tak hrozný.
Takže vám moc děkuji za přízeň a přijďte za mnou někdy do divadla..
Váš Honza -
verush
no já doufám ze funguje...:D uz jsem tak Honziova napsala mail.... *15* -
love
honzík je super klučina a v rebelech je upe k spapání...no klásnej plostě...ale ve vkv tak hezkej neni...nwm ploč... *3* ale lawuju ho!!! *14* *14* *14* -
pozdrav
Ahoj Honzo, ve velmi křehkých vztazích se mi moc nelíbíš,ale všude jinde se mi mocinky moc líbíš, hlavně v rebelovech *14* -
honza
čauky, nemáte někdo náhodo kontakt na honzu? nebo nevíte jeslti má nějaký ofic.stránky? *4* -
vše nej..
Honzíkovi vše nejlepší k dnešnímu svátku, posílám pusu *3* *14* -
penzion ponorka
29.5 jsem byla na představení u Hasičů na Penzion ponorka, bylo to fakt úžasný, hlavně Honzík byl supr!! je to skvělej srandista. Tímto ho zdravím a posílám pusu *14* *3* -
kontakt
čau, nemáte náhodou někdo nějakej kontakt na honzu? *3* -
-
Re: kontakt
mno jasny ze mam kontakt na honzu.... *3* -
-
Re: Re: kontakt
tak ho ukaž.. *5*
-
-
-
Byl to super zážitek
Tak jsem se konečně dočkala.Viděla jsem Honzu v Divadelní komedii.Opravdu jsem se nespletla.Je to báječnej herec.Akorát mě mrzí,že jsem se ho nedočkala.Chtěla jsem fotku na památku.To nevadí.Počkám na další příležitost.Velmi ráda půjdu znovu na představení.doufám,že to bude brzy.HONZO BYL SI SKVĚLEJ!!!!!! S pozdravem Ilča *4* -
už se moc těším
12.3. jdu na divadelní představení Pension Ponorka.Hraje tam i Honza.Moc ho obdivuji a strašně se těším,že ho uvidím hrát živě. *4*