-
Není Ondřej Sokol jeho příbuzný???
-
Je milej a hodně škovnej a hodí s náma tancovat
-
Všetko naj k 40. narodkám okrúhle číslo
-
Jste pěkný chlap jsem vaše fanynka;-))))
-
Honzo uz se zase tesim az u vas budu spat a taky se resim na juli. *14* *14* *14*
-
víte že já jsem u Jana Zadražila i byla a spala!
-
jste nejlepší ;) .. Baladu pro Banditu jsem viděla dvakrat. Zamilovala jsem si Vás. Ta hra je úžasná a hlavně by v ní. Jsem vaše nemalá fanynka. Moc bych si přála váš podpis. :) Třeba se ho někdy dočkám. :)
-
Pane Zadražile, mám dotaz. Nepochází váš tatínek z Litoměřic? Děkuji moc.
-
hmmm tak ma napadá, že na vystúpenie J. a jeho kapely, je úplne stvorená jedna "krčma" u nás v Nitre -volá sa to Valašský Šenk a čo to o ňom vedia Bolek Polívka ale i Xindl X a x iných *14* <-- toto je doslova pozvánka do študentského raja na Slovensku ];)
www.valasskysenk.sk -
-čo takto prísť občas aj na SR? do nejakej relácie.... napr. ak sa obnoví Adela Show, a úplne ideálne Partička (SR)... v našej rodine ste v úlohe Dr. Strnada chytili za srdce všetky 3 generácie žien (od skončenia VKV nemajú Slovenky takmer žiadne potešenie z vašej existencie ];)
-
Testosteron
Vážený pane Zadražile,
byla jsem na Vás na divadelním představení Testosteron a byl jste úplně úchvatný! Moc jsem se bavila.
Všem doporučuju!!!
A jako Ríša Bernát jste taky skvělý.
Jen tak dál. Jste supr herec.
Přeju Vám spoustu zajímavých rolí.
Krásný den.
*3*
Mája -
Zemský ráj to napohled
Skvěle natočený film, kde mě Honza Zadražil dost zaujal.
Slušelo mu to tam a byl sexy.
Úplně zase jiný než ve Vy nám taky, šéfe! *14* -
Re: prosba
V kavárně? -
prosba
Dobrý den, pane Zadražile patříte k mým oblíbeným hercům a tak bych od Vás ráda měla foto s podpisem. Bylo by to možné ? Kam se mám obrátit? S pozdravem Romana z chrudimi *4* -
Nikola na 1
Viděla jsem Jana v Baladě , jeho výkon byl skvělý , věřila jsem mu každě slovo , určitě přijedu zas a vezmu kámošky nebo dcery.Z toho zážitku budu žít dost dlouho. Jane jen tak dál.Díky
Já *3* -
honza
vaše písaní tu nejak vázne jo a Honzo si supa!!!!!! *14* -
happy birthday
všechno nej k narozkám *4* *14* *14* *4* -
Re: pěknej
no jenže si **** a neřekla sis o to...já mu nemusim řikat at mi dá podpis ho to napadne samotnýho protože je to bratranec od mojeho strejdy.. -
Vše nejlepší
Honzíku, všechno nejlepší k dnešním narozeninám *3* *3* *3* *3* *3* -
pěknej
Honza v roli Stnádka ve VKV se mi vždycky líbil je to fešák ale včera jsem byla v Brně v divadle Husa na provázku kde hraje Honzíl hlavní roli a musím říct že je vážně skvělej herec a fáákt fešák, měli jsme dost dobrá místa takže hrál horně upe před náma a když jsme stáli před divadlem u dveří tak upe těsně kolem nás nás prošel (šel si pro pivko ale nealko myslim) a kdybych nebyla takovej srab tak jsem snim mohla mít fotku i podpis, njn to jsem celá já *1* *4*