Přejít na výpis diskuzí

Jan Zadražil

OSOBNOST 10.2.2007 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hhhhhhhhhhhh

Nojo strnádek rotomilý *14*
  • katy

Já jsem na něm byla minulí týden v uterý v praze v divadle.
  • Re: Re: Zadražil je super....

*14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: I LOVE YOU

jj je to nejlepší herec *14*
  • Re: I LOVE YOU

Máš pravdu *14* *15*
  • Re: doktor Strnádek

Myslím,že je to Mudr Dresner *3*
  • doktor Strnádek

Zdravím Vás, ve Slaném na interně je Mudr.Drasner,který vypadá jako Strnádek *5* *3* *14*
  • Re: Re: jan Zadražil

jo to je pravda a taky je moooc milounkej *3*
  • I LOVE YOU

je skvělej, úžasnej a nejlepší!!!!!!!!!!! a nejkrásnější!!!
  • Rpro Honzíka

ahoj honzíku jka se máš?někdy mi napiš na email ADivisek@seznam.cz budu ráda měj se krásně ahoj *4* *13* *3* *14* *4* *1*
  • Re: jan Zadražil

vtipalek je v civilu uplne stejny :) jen vice zodpovedny
  • jan Zadražil

Plostě no coment herec lofuju ho ty jeho hlasky ve Velmi K .vztazích plostě moc ale cela bych vedet esi je takovy aj doopravdy ale v tom serialu je super fakt miluju jeho hlasky a taky je upa pěknej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sexy

jste hrozne sexy herec!! mnam :-)
  • Na hlavu!

Nejlepší herec ve Veselých skokách - "Na hlavu!" výborný představení, výborní herci a výborný Honza, který si to užíval... *14*
  • Honzovi

Hmmmmm, pěkné fotky.
    J.
  • Ahoj Honzule :-)

Chtěla bych touto cestou pozdravit Honzu, kterej si na mě možná ještě bude pamatovat-před více jak 10ti lety jsem jeho a Mojí Řeč trošku "kočírovala".
    Moc mu držím palce, a kdyby se chtěl ozvat,prosím, předejte mu na mě mail. Děkuji...Zdeňka
  • Re: Dominice

V pohode ja to beru s nadhledem....Vsak co obema se nam libi tak co resit...Jen vis co kdyz tam vidim jen kousek sve kosile a vlasu tak se mi to moc nezalibilo *1* ale jinak pohoda. *4*
  • Dominice

Omlouvám se za tu fotku, ale na druhou stranu, když už něco vložíš na net a lidi si za stáhnutí tý fotky nemusí zaplatit, tak jsem nic nazákonýho *1* neudělala. Ještě jednou se omlouvám, měj se hezky *5* *3* *1*
  • Re: Re: Re: Ahoj

Jé to je pravda, ale myslim že u něj je to to samí je to super chlap a myslim že ty dva se jen tak nerozejdou *4* *1* *3*
  • Re: Re: Ahoj

CHyba Honzík není ženatý, nýbrž zadaný!!! Ale s dvěma dětma to pravda je :-))) *1* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit