-
Nespěte tady
Lidi chodíte sem vůbec? Na Jaredovým profilu se skoro vůbec nic neděje.Nějakou diskusi by to chtělo ne?Dejte nějaké téma.Tak třeba-jak se vám líbí nový styl Jardy co?*7* *3* -
-
Re: Nespěte tady
jareduv novy stil nini spatny nevim jestli ten blondaty vlasy ma kuli roli nebo jestli chtel jen zmenu ale po pravde musim ric ze jeho cerny vlasy mu slusi vic -
Nová slečná nová image!!! Ale doufám, že změnil barvu vlasů kvůli roli nebo tak! moc se mi jako blondýn nelíbí!!! *5* -
Jinak je v souvislosti s jeho image malý odstaveček v Bravu *4* -
-
Re: Re: Nespěte tady
a co tam píšou mohu-li se optat! ja si bravo nekupuju a jsem zvědava!!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Nespěte tady
Cituji:Herec a zpěvák kapely 30 seconds to Mars nás překvapil svým novým vzhledem.Fotografové ho zastihli na ulici,když spěchal ke svému autu...Fanynky zvyklé na jeho černé oční linky a temnější styl ho ale napoznaly.Že by to Jaredovi (38) bylo možná až líto? :-)
A má to titulek ŠOK.
Já teda nevím,ale že by byl,až tak k nepoznání?Já ho poznala hned,i když teď vypadá mnohem starší než dříve. -
-
Re: Re: Re: Re: Nespěte tady
Díky!!! *3* No máš pravdu, myslím si že zvlášť fanynky ho poznají i kdyby měl na hlavě nevím co! Jen když to tak poslední dobou sleduju ten plnovous má čím dál strašnější, zvlášť na fotkách z Coachella Festivalu! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nespěte tady
No snad se konečně umoudří a pochopí,že s tou změnou to malinko přehnal.Jako vousy jo,ale to co z něj v poslední době roste... to už je moc *1* Budu ho,ale i přesto mít stále stejně ráda. *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Mám dotaz
Čauves...chtěla bych se zeptat...Ve fotogalerii sem narazila na fotku Jareda s nějakejma dvoua děckama...On má manželku a děti nebo to sou jen nějaký mini fandové/kyně?? *1* dík za odpověď -
-
Re: Mám dotaz
taky jsem tu fotku s tema deckama vydela myslim ze manzelku nema spis to budou fandove aspon jsem otom nikde necetla taky jsem vydela fotky Jareda s miminkama ale jeho nebyly -
-
Re: Re: Mám dotaz
Byla to náhodná fotka z letiště!!! Děti nemá!!!!! *15*
-
-
-
autogram
Awoj chci se na něco zeptat,chtěla bych totiž Jaredovi napsat o autogram,ale mám strach.Zkoušeli ste to někdy někdo? A jak to dopadlo? pls poraďte někdo jak na to? *7* -
-
Re: autogram
Jo zkoušela... několikrát... pokaždé se mi ten dopis vrátil zpátky s nálepkou, že nejsouz schopni ho doručit. A přitom bylo vše v pořádku (adresa/ale taje stejně nepodstatná pokud mapíšeš USA,L.A HOllywood/ známka...). No to je ale ještě dobrá verze odeslání dopisu. Většina celebrit dopisdy rovnou pálí...Je nereálné aby odepisovali na všechny co jim přídou. Promiň jestli jsem tě moc zklamala... -
-
Re: Re: autogram
Ne dobrý nezklamala,díky za odpověď.Všechny celebrity ne-jednou jsem na nějaké diskuzi četla že nějaká holka poslala dopis nějakýmu herci a pokaždé jí odpověděl.Já ten podpis ale chci a fakt se mi nechce čekat na to jestli někdy přijedou do ČR a já ukořistí autogram,asi mu stejně napíšu,za risk to stojí *4* Díky -
-
Autogram
Já jsem ještě nezkoušela psát nějaké celebritě o podpis. Určitě to zkus, za to nic nedáš (kromě poštovného) *1* Já mám to štěstí, že jsem Jareda viděla osobně a mám i podpis *14* Tak Ti držím pěsti, ať se Ti to vrátí z L.A. zpět i s podpisem *4* -
Autogram
Já jsem ještě nezkoušela psát nějaké celebritě o podpis. Určitě to zkus, za to nic nedáš (kromě poštovného) *1* Já mám to štěstí, že jsem jareda viděla osobně a mám i podpis *14* Tak Ti držím pěsti, ať se Ti to vrátí z L.A. zpět i s podpisem *4*
-
-
-
-
:-)
*3* *14* 10. místo v Top 10 zpěvácích. *14* *3* -
-
Re: :-)
*9* No tak už není 10. *9* -
-
Re: Re: :-)
Ne teď je 9. *1* *14*
-
-
Re: :-)
Já bych mu dala první místo *14* *14* -
-
Re: Re: :-)
souhlasím *14*
-
-
-
Narozky
Přeju ti všechno nej nej k narozkám Jarede a at seš pořád tak dokonalej jako do ted. *14* *3* -
-
Re: Narozky
Miluju hoo! Moc:)... hezkej, sympatickej a taky umí hezky hrát a trochu i zpívat xD... taky všechno nejlepší! *14*
-
-
Narozeniny
*3* Takže všechno nejlepší Jarede. *3* -
-
Re: Narozeniny
Taky všechno neeej *3* Ať se ti daří dobře! *14* -
Taky se přidávam *4* Vsechno nejlepšííí Jaredku *3* -
-
Re: Re: Narozeniny
JJ Všechno Nejlepší Jaredíčku *1* *14*
-
-
Přidávám se ke gratulaci.Všechno nej.
-
-
Vánoce
*3* Všem fanouškům (spíš fanynkám) Jareda přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok. *3* -
Vánoce
Ahojky lidičky,přeji vám všem krásné a poklidné Vánoce.Mějte se krásně *4* -
blog
Bezkonkurenčně nejlepší blog, kterej jsem o něm a celé skupině objevila byl zatím rostenkablog.blog.cz .. Vřele doporučuju *14* -
DVD Requiem za sen!!!
...vyšlo teď v září na stáncích za 99 Kč a je to fakt super film, trochu drsnej, ale jinak boží. Jared je v něm tak mlaďounkej a tak sladkej... ale jinak drsnej film *3* -
-
Re: DVD Requiem za sen!!!
*1* jj ja ho už mám doma *15* mno je to drsnej ale fakt ůůžasnej film..doporučuju ho všem *5* ! -
-
Re: Re: DVD Requiem za sen!!!
Jojo souhlasím *1*
-
-