Přejít na výpis diskuzí

Jared Leto

OSOBNOST 31.12.2006 
387 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • l.enik

Nespěte tady

Lidi chodíte sem vůbec? Na Jaredovým profilu se skoro vůbec nic neděje.Nějakou diskusi by to chtělo ne?Dejte nějaké téma.Tak třeba-jak se vám líbí nový styl Jardy co?*7* *3*
    • Re: Nespěte tady

jareduv novy stil nini spatny nevim jestli ten blondaty vlasy ma kuli roli nebo jestli chtel jen zmenu ale po pravde musim ric ze jeho cerny vlasy mu slusi vic
    • kovar80

Re: Nespěte tady

Nová slečná nová image!!! Ale doufám, že změnil barvu vlasů kvůli roli nebo tak! moc se mi jako blondýn nelíbí!!! *5*
    • l.enik

Re: Nespěte tady

Jinak je v souvislosti s jeho image malý odstaveček v Bravu *4*
      • kovar80

Re: Re: Nespěte tady

a co tam píšou mohu-li se optat! ja si bravo nekupuju a jsem zvědava!!!! *3*
        • l.enik

Re: Re: Re: Nespěte tady

Cituji:Herec a zpěvák kapely 30 seconds to Mars nás překvapil svým novým vzhledem.Fotografové ho zastihli na ulici,když spěchal ke svému autu...Fanynky zvyklé na jeho černé oční linky a temnější styl ho ale napoznaly.Že by to Jaredovi (38) bylo možná až líto? :-)
          A má to titulek ŠOK.
          Já teda nevím,ale že by byl,až tak k nepoznání?Já ho poznala hned,i když teď vypadá mnohem starší než dříve.
          • kovar80

Re: Re: Re: Re: Nespěte tady

Díky!!! *3* No máš pravdu, myslím si že zvlášť fanynky ho poznají i kdyby měl na hlavě nevím co! Jen když to tak poslední dobou sleduju ten plnovous má čím dál strašnější, zvlášť na fotkách z Coachella Festivalu!
            • l.enik

Re: Re: Re: Re: Re: Nespěte tady

No snad se konečně umoudří a pochopí,že s tou změnou to malinko přehnal.Jako vousy jo,ale to co z něj v poslední době roste... to už je moc *1* Budu ho,ale i přesto mít stále stejně ráda. *14* *14*
  • Mám dotaz

Čauves...chtěla bych se zeptat...Ve fotogalerii sem narazila na fotku Jareda s nějakejma dvoua děckama...On má manželku a děti nebo to sou jen nějaký mini fandové/kyně?? *1* dík za odpověď
    • Re: Mám dotaz

taky jsem tu fotku s tema deckama vydela myslim ze manzelku nema spis to budou fandove aspon jsem otom nikde necetla taky jsem vydela fotky Jareda s miminkama ale jeho nebyly
      • kovar80

Re: Re: Mám dotaz

Byla to náhodná fotka z letiště!!! Děti nemá!!!!! *15*
  • l.enik

autogram

Awoj chci se na něco zeptat,chtěla bych totiž Jaredovi napsat o autogram,ale mám strach.Zkoušeli ste to někdy někdo? A jak to dopadlo? pls poraďte někdo jak na to? *7*
    • Re: autogram

Jo zkoušela... několikrát... pokaždé se mi ten dopis vrátil zpátky s nálepkou, že nejsouz schopni ho doručit. A přitom bylo vše v pořádku (adresa/ale taje stejně nepodstatná pokud mapíšeš USA,L.A HOllywood/ známka...). No to je ale ještě dobrá verze odeslání dopisu. Většina celebrit dopisdy rovnou pálí...Je nereálné aby odepisovali na všechny co jim přídou. Promiň jestli jsem tě moc zklamala...
      • l.enik

Re: Re: autogram

Ne dobrý nezklamala,díky za odpověď.Všechny celebrity ne-jednou jsem na nějaké diskuzi četla že nějaká holka poslala dopis nějakýmu herci a pokaždé jí odpověděl.Já ten podpis ale chci a fakt se mi nechce čekat na to jestli někdy přijedou do ČR a já ukořistí autogram,asi mu stejně napíšu,za risk to stojí *4* Díky
        • Autogram

Já jsem ještě nezkoušela psát nějaké celebritě o podpis. Určitě to zkus, za to nic nedáš (kromě poštovného) *1* Já mám to štěstí, že jsem Jareda viděla osobně a mám i podpis *14* Tak Ti držím pěsti, ať se Ti to vrátí z L.A. zpět i s podpisem *4*
        • Autogram

Já jsem ještě nezkoušela psát nějaké celebritě o podpis. Určitě to zkus, za to nic nedáš (kromě poštovného) *1* Já mám to štěstí, že jsem jareda viděla osobně a mám i podpis *14* Tak Ti držím pěsti, ať se Ti to vrátí z L.A. zpět i s podpisem *4*
  • :-)

*3* *14* 10. místo v Top 10 zpěvácích. *14* *3*
    • Re: :-)

*9* No tak už není 10. *9*
      • l.enik

Re: Re: :-)

Ne teď je 9. *1* *14*
    • pavlusha

Re: :-)

Já bych mu dala první místo *14* *14*
      • l.enik

Re: Re: :-)

souhlasím *14*
  • Narozky

Přeju ti všechno nej nej k narozkám Jarede a at seš pořád tak dokonalej jako do ted. *14* *3*
    • Re: Narozky

Miluju hoo! Moc:)... hezkej, sympatickej a taky umí hezky hrát a trochu i zpívat xD... taky všechno nejlepší! *14*
  • Narozeniny

*3* Takže všechno nejlepší Jarede. *3*
    • Re: Narozeniny

Taky všechno neeej *3* Ať se ti daří dobře! *14*
    • lue

Re: Narozeniny

Taky se přidávam *4* Vsechno nejlepšííí Jaredku *3*
      • lentilka77

Re: Re: Narozeniny

JJ Všechno Nejlepší Jaredíčku *1* *14*
    • l.enik

Re: Narozeniny

Přidávám se ke gratulaci.Všechno nej.
  • Vánoce

*3* Všem fanouškům (spíš fanynkám) Jareda přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok. *3*
  • l.enik

Vánoce

Ahojky lidičky,přeji vám všem krásné a poklidné Vánoce.Mějte se krásně *4*
  • blog

Bezkonkurenčně nejlepší blog, kterej jsem o něm a celé skupině objevila byl zatím rostenkablog.blog.cz .. Vřele doporučuju *14*
  • mimi.for.love

DVD Requiem za sen!!!

...vyšlo teď v září na stáncích za 99 Kč a je to fakt super film, trochu drsnej, ale jinak boží. Jared je v něm tak mlaďounkej a tak sladkej... ale jinak drsnej film *3*
    • Re: DVD Requiem za sen!!!

*1* jj ja ho už mám doma *15* mno je to drsnej ale fakt ůůžasnej film..doporučuju ho všem *5* !
      • l.enik

Re: Re: DVD Requiem za sen!!!

Jojo souhlasím *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit