Přejít na výpis diskuzí

Jared Leto

OSOBNOST 31.12.2006 
387 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • valinka45

Jared

Miluju Jareda <33.. hlavně v klipu from yesterday je krásnej^^ *14* *14*
    • .em

Re: Jared

*1* *14* já ho taky miluju...
  • katusenkastop

koncert

Ahoj scháníme někoho z okolí České Lípy kdo pojede na koncert18.3. chybí nám jeden do auta na cestu zpět info:icq356249272 :-D
  • lidus5

Host

LIdi milí, nevíte kdo bude na jejich koncertě host? A taky kolik lístků je ještě k mání? Já bych tam taky chtěla jít ... *14* *14* *14*
    • .em

Re: Host

ahoj, kdo bude hostem ti buhužel říct nemohu, protože se to pečlivě tají a na otázku kolik lístků je ještě k mání ti také nemohu odpovědět, protože se to neustále mění a vše záleží na pořadateli. jediné co ti v této chvíli můžu říct, ale zato se 100% jistotou je, že Jared se na tebe velmi těší, už jsem s ním o tobě mluvila, vzkazuje, že tak kolem páté hodiny ranní na tebe počká ve foyer hotelu Insomnia. bude mít přibližně 1 hodinu 24 minut a 30 sekund než odletí zpátky na Mars, o čemž ví, že není příliš mnoho, ale doufá, že vám to bude stačit... s přáním pěkného dne RNDr. Q. L. Jaro, osobní asistent pro ČR a Madagaskar
      • lidus5

Re: Re: Host

*14* *14* *14* O můj bože!!! Už teď se začnu chystat!!
  • DŮLEŽITÝ!!!

Ahojda lidi...hele mám pro vás důležitou správu.Kdo by chtěl plagát 30STM je právě v prodeji v Bravu!Tak honem, honem, dokud se dá ještě koupit. *14* *3*
  • lentilka77

Birthday

Ty jo už 38! Neuvěřitelný *1* Happy Birthday Mr.Leto *1*
  • bellinka

happy birthday

Všechno nejlepsi..... *14* *14* *14* *14* *14*
  • Narozeniny

*3* Všechno nejlepší Jarede *3*
  • ...

vsetko najlepsie fesaak *14*
  • capricorn6277

7AM

Takze Jaredovi v 7 hodin rano bude 38.. A to protoze v tu dobu v Lousiane bude pulnoc :)
    Ale i tak "Happy Birthday!"
  • x.elis.x

Vše nej...

Radši už předem přeju všecko nej k narozeninám...:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší