-
Dočkala jsem se ! :D
Asi tak před třema rokama jsem objevila fil Hihgway!! Ale nikde jsem ho nemohla sehnat... *9* Ale v sobotu jsem ho konečně viděla!!!! *14* *14* Jared je skvělej! Kdyby něco je na ulozto.cz a titulky na titulky.com *3* -
-
Re: Dočkala jsem se ! :D
Ten film jsem viděla cca. před půl rokem.. A je dokonalý! *1* -
Re: Dočkala jsem se ! :D
jej nemohla by jsi mi ten film prosím poslat na mail? ;)
kdyžtak teda LucyGC@seznam.cz
mooooooooc děkuji
pa -
-
Re: Re: Dočkala jsem se ! :D
Film přes mejl nejde poslat ... Nebo možná nějak jo, ale mě to nejde. Ale na ulozto.cz to jde lehce jen napíšeš film, opíšeš kód a tak za 45 min. to máš stáhlý... Taky tam jsou Zabijáci osamělých srdcí... Jared forever *14* *1*
-
-
-
Prosííííím!
Ahojky lidi... Moc, moc, moc vás prosim, zašlete mi na e-mail jakýkoliv fotky, jakýkoliv kvality z koncertu v Praze v Incheba aréně... Lidi já vám řeknu, to bylo fááááákt BEST!!! Jenom kdybych měla lepší foťák a silnější baterky...(elis.nupova@gmail.com) *1* *14* -
-
Re: Prosííííím!
No to mi povídej! *14* *14* Byl úžasnej, skvělej a dokonalej *15* Nejlepší koncert v mým životě *4* V pondělí ti nějaké pošlu... Sice to není nej kvalita, ale i tak . -
-
Re: Re: Prosííííím!
Móóóócinky ti děkuju... Ten koncetrt byl fakt nejlepší!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Prosííííím!
Ještě mám jeden dotaz: Jak se jmenovala ta první hostující kapela?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Prosííííím!
Street Drum Corps *3*
-
-
-
-
-
...
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat,jest-li někdo ještě neprodává lístky na 30 seconds to mars:) dyžtak piště na můj e-mail(sfuchsova12@gmail.com) předem děkuji za odpověď!
*3* -
30stm
ahoj lidičky chtěla bych také vyrazit do prahy 18.3.2010 jen nemám nikoho kdo by se mno jel.někdo v okoli HK jedete? *4* -
Prodám lístky na koncert!
Ahoj, chtěla bych nabídnout 2 lístky na pražský koncert, 1 za 500Kč...Bohužel mi cesta na koncert nevyšla...kdo by měl zájem tak ať se ozve na e-mail:plevovamisa@seznam.cz -
-
Re: Prodám lístky na koncert!
lístky už nejsou
-
-
=)
Tak co lidičky? Jak se vám Jared líbí s novým hárem? :D Jako "punker" ? -
-
Re: =)
je to dobry slusi mu to takovy podobny uces mel vtom filmu highway ale ne tak hodne vyholeni -
-
Re: Re: =)
Toš jasné :D Sice největší kunďák byl na podzim a v zimě s těma nagelovanýma, ale budiž no :D Změna je život :D A on ty svoje vlasové kreace mění dost často :D -
-
Re: Re: Re: =)
no to je pravda at si na te hlave udela cokoliv tak mu to slusi neprekvapilo by me kdyby do Prahy prijel vyholenej do hola -
-
Re: Re: Re: Re: =)
vyholenej nee *1* to by mu asi vubec neslusilo *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =)
Ale nee, nahodou už dohola byl a docela dost mu to seklo :D Lepší jak ta patka co má tedka :D
-
-
-
-
-
-
:)
ahojky :) chysta se tu nekdo na koncert?... -
-
Re: :)
Ja se chystam nemuzu uverit ze se koncert uz blizi -
-
Re: Re: :)
jéé...ja porad premyslim jestli mam jet nebo ne... *7* problem je ze nemam s kym jet...:(
-
-
-
filmík
27.2 dávají Alexandr Velikého v 21:20 -
-
Re: filmík
A ten semi den davaj na nova cinema Americke psycho v 22:20 -
-
Re: Re: filmík
jj na Americké psycho se už těším,ještě jsem ho totiž neviděla a Alexander Veliký je super film.První který jsem z Jaredem viděla.A pamatuji se,že se mi tam vůůůbec nelíbil.Ale to už je dávno a názory se mění *3* -
-
Re: Re: Re: filmík
Až na to, že je tam na chlapečky :D:D je jinak krasny :D
-
-
-
-
nic
Nebýt Babika tak se tady nic neděje... -
-
Re: nic
Jezusky děkuju =*** -