-
chudák je pěkně nemocný včera tada pěkně chrčel a chrchlal
-
prague city festival
Ahojky! Včerejší PCF byl vážně úžasnej! Chlapci jak jinak než zaváleli a to ve velkym, všichni zpívali a musim říct, že si myslim že 30stM mají asi nejlepší a nejvěrnější fanoušky! Na ten den nikdy nezapomenu :D -
-
Re: prague city festival
Byl to skvěkí zážítek Jared byl skvelí i když nebyl ve formě je vydět že už tu pauzu fakt potřebuje -
-
Re: Re: prague city festival
jo to máš pravdu...ale i tak na to nezapomenu, je prostě frajer a z jeho komentů jsem občas vážně nemohla :D
-
-
Re: prague city festival
byl to skvělí zážitek i když nebyl ve formě už by tu pauzu fakt potřeboval
-
-
Jay
Jo a ještě jsem zapomněla - See you in June, in Prague ! ♥ -
-
Re: Jay
budou v Praze?? :)) -
-
Re: Re: Jay
Na Prague City Festivalu ;) -
-
Re: Re: Re: Jay
:) tyjo paráda!! :) Děkujuu :)
-
-
-
-
Jared
Naprosto bezkonkurenční chlap. Na jeho hlas jen tak někdo nemá. A z jeho očí jde člověk do kolen. A vidět ho naživo, to fakt stojí za to.
Takže Jay, buď takovej jakej jsi.
Echelon loves you ! :) -
free?
ahojte nevíte někdo náhodou jestli je jared ženatej :D asi budu vypadat jako uplná blbka, ale nikde na žádnejch stránkách to nemůžunajít tak... *9* -
-
Re: free?
..Je ženatý ;) teraz som sa dozvedela takže :/ máme smolu.. -
-
Re: Re: free?
to tedy nevim kde si to slyšela kdo ti co napovídal ale není ženatý sam J to řek v jednom rozhovoru jediný kdo je ženatý nebo se teprv bude ženit je Tomo ne Jay
-
-
Není !!!! A nemá ani přítelkyni ;) -
Není ženatý
-
-
Ten nejlepší
Ten nejlepší z nejlepších. Jeho písničky nemají chybu - jsou plné energie a vždy mě dostanou do skvělé nálady. A pomalé a smutnější písničky jsou dokonalé, plné citů. A jeho herecké výkony? Výborný herec. Výborný zpěvák. Bezkonkurenční. -
jared
no mě se strašně líbí Jared ve videoklipu Closer to the edge ♥ a na jedné fotce mi připomíná Zaca Efrona :DD -
-
Re: jared
No tak jako v tom videoklipu je bezkonkurenční a to vubec nejsem na typky s cirem :)))
-
-
pro něj... :)
Psala sem loni, píšu i letos.... Ten nejlepší herec a zpěvák na světě si to zaslouží :) hodně štěstí Jaredovi a řikám to myslim si za spoustu lidí, kteří sem napsat nemůžou... :) takže štěstí a zdraví a příští rok kulatiny, tak si ještě užij třicítky :) :* -
.
všechno nej.. *14* doufám že tady budete co nejdřív.. *3* -
:-***
Happy B-day !!!