-
Re: Re: DVD Requiem za sen!!!
Jojo souhlasím *1* -
Re: DVD Requiem za sen!!!
*1* jj ja ho už mám doma *15* mno je to drsnej ale fakt ůůžasnej film..doporučuju ho všem *5* ! -
Re: je?
To já to taky absolutně neřeším.Ať je nebo není-můj názor na něj to nezmění,protože on je jeden z nejlepších.Miluju jeho zpěv a miluju ho jako herce.Jeho orientace je čistě na něma a mě to nechává absolutně chladnou *3* -
Re: Až do konce... :)
Ve filmu Co si ušít do výbavy *1* tam se mihne na 3 min a zase zmizí *9* (ale za to mu to tam moc sluší *14*).A v Zavraždění Johna Lennona.A myslím že ani v Rekviem za sen neumře ne? -
Re: jakto myslíš??
Já myslím že to myslela jako že z té diskuze jde vidět že je slavnej a ne že je to vidět na něm *3* -
DVD Requiem za sen!!!
...vyšlo teď v září na stáncích za 99 Kč a je to fakt super film, trochu drsnej, ale jinak boží. Jared je v něm tak mlaďounkej a tak sladkej... ale jinak drsnej film *3* -
Západ slunce v Maroku
těch je... marsani sou božíííííííííí...jejich styl je faaakt sqělej *5* *14* -
Re: Jaredek je sexy
a proč si myslíš, že dvakrát získal titul "Nej sexy muž planety"? *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: jaredeeek
Diky! Uz jsem ji našla!! *5* *5* -
Re: blogy
jo www.30secondstomars.cz -
Re: Re: Re: Re: jaredeeek
mno na youtube http://www.youtube.com/watch?v=VGy1 NORelGE -
Re: Re: Re: jaredeeek
a kde jsi tu vystrizenou scenu videl(a)??? *7* -
Re: Re: blogy
Ty ti teď jsi ?? *3* -
Re: blogy
Ahoj no já znám tenhle rostenkablog.blog.cz chodím tam každý den *5* *14* -
blogy
AHoj neznáte někdo nějaký dobrý blog o 30 stm? *3* -
Re: Otázka
To ví asi jen on sám... ale vím že vegetariánem je už delší dobu -
Re: Re: jaredeeek
jj tak jedině v té Telefoní budce *1* ale ta scéna kde je colin s jaredem je vystřižená.. *9* hmm ani nevím proč? byla dobrá *14* a teplouše tam myslím nehráli *7* jen kámoše *4* -
Re: jaredeeek
hmm já teda nevim jestli tam hráli teplouše,ale hráli spolu v telefonní budce -
Re: jaredeeek
*7* takový film neexistuje.... *13* -
jaredeeek
nevíte někdo název filmu kde hrál jared s colinem farrellem a hráli tam teplouše ale neni to alexander veliký ??? *7*