Přejít na výpis diskuzí

Jared Leto

OSOBNOST 31.12.2006 
387 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Mr.Leto

*1* no tak on žadné emo není *13* on neví ani co to je *15* a říkal to i sám že nic takového není to jen někdo furt píše že je skupina 30stm emo! *5*
  • Re: Re: Mr.Leto

Já bych rozhodně řekla že je EMO.Podle jeho stylu jo.Co myslíte vy?
  • Re: Jared je gay!

Hele mně příde že v dnešní době se říká skoro o každým slavným herci nebo zpěvákovi že je teplej tak bych to moc neřešila protože kdybych měla věřit všemu tak na světě jsou jen samí gayové.

rozhodně chtělo,tvrdí,že toe jen člověk,tag ať vo něm nepíše takový nehorázný kecy *10*
  • Re: Mr.Leto

Mno a to se mi na něm právě líbí,že je originální a není dokonalekže má sove chyby,ja bych ani dokonalýho člověka moc nebrala,se vám to nezdá,coo??? *5*
  • Západ slunce v Maroku

Mr. Leto je nej nej nej nej nej zpěvák,jakýho znam a ať si gdo myslí cokoliv,pro mě je prostě jednička a fascinuje mě,proč to nepřiznat. *3*
    ČETLA SEM jeho biografii a zaujalo mě jeho cestování s ruksakem po světě,že má příjmení po svym adoptivnim otci,jeho brácha vypadá taky fajn atd. atd. Ještě se tu určitě stavim,abych pokračovala... *1*
  • Re: Re: Re: Mr.Leto

No já jsem na tom tak nějak podobně jako on takže u mě na 100% mám hubu jak dlaždič jsem strašně urážlivá ale neberte to jako že jsem nějaká pi... *13* *14* *1* jsem prostě v pohodě *4* *3*

*8* to jsou zase ale blbé kecy *9* to co si tu napsala tak to mi moc dobře víme ale i tak je dokonalý , sexy a milujeme ho *1* *5*

zlatino..krasne povedane ale zabudla si ...MR. Narcis..ano bez servitky:D..jaredik je strasny narcista:D:D:D:D... *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    boze ten smajl je bozsky:D

Nene :D samozřejmě, musíš to brát s nadsázkou... Ale myslím že nejsem tak moc od pravdy :D *5*

jj, souhlasim s první částí, ale ten egiosta a náladový kurevnik.... nechtelo by to drobet mírnější výrazy??? *10*
  • Mr.Leto

Akorát si čtu starší příspěvky a teda mám dost.
    Téměř 90% holek sem píše, jak je Jared dokonalý, jak ho každá miluje, jak je sexy a kdo ví co ještě...
    Jen jsem chtěla... je to jen a jen člověk, jo je to sice fakt pěkný chlap, ale má své chyby - náladový, kurevník, egoista a kdo ví co ještě... Tak to berte trochu s odstupem... Není to princ na bílém koni, je to jen obyčejný chlap *3*
  • Re: www stránky

jj tyhle znám sou good a tenhle blog : rostenkablog.blog.cz
    je taky šupa. ale psla už to tu někdo předmnou nebo ne.nevim *13* *4*
  • http://rostenkablog.blog.cz

:-)
  • www stránky

Podívejte se na tuhle stránku: www.jaredleto-gallery.own.cz. Je tam strašně moc jeho obrázků. *14* *4* www.jaredletoonline.com *14* *4*
  • Mno to mi povidej

Mno holka teda to mi povidej ten film rači necividět:(........sem akorák dokoukala Lord of War mno je tam heskej ae nečekaně ho tam zas zabijou chudáka stejně jako zatim snad ve všech jeho filmech:'( *9* ...to prostě nen fééééér......
  • Jared.jůůůů

Jared je fakt k sežrání,ale viděl někdo fotky jak přibral kvůli roli ve filmu o Lennonovi?!úúúúf,málem jsem ho nepoznala *10*
  • Yesterday

Včera dávali Lonely Hearts Killers na markýze s Jaredem film jako takovej dobrej ae Jared to byla věc poloplešatej divnej sériovej vrah tam je až do konce mnom a tet přichází problém upa na konci ho popravěj......a třeba v Requiem for a dream neumře jenom mu uříznou ruku (mno jenom trochu blbý slovo do týhle věty)....a je toho víc kde ho nezabijou ae dycky mu prostě něco udělaj..:'(
  • Až do konce... :)

Mě se Jared taky strašně líbí!!!
    Viděla jsem ho ve filmu Úkryt,Alexandr... a Obchodník se smrtí a v každým z nich umřel.Už mě to pěkně štve.Nevíte někdo,ve kterým filmu hraje až do konce? *9* *9* *3* Odepište mi sem pls...Díky zatim
  • Re: Jaredečečečečečečečečečeč ek

Mlaďoučkej?????! Kolik ti je???!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit