Přejít na výpis diskuzí

Jared Leto

OSOBNOST 31.12.2006 
387 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo si myslí to samé?

JARED JE UPLNĚ TEN NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJLEPŠÍ A NEJKRÁSNĚJŠÍ HEREC A ZPĚVÁK NA SVĚTĚ ŽE MÁM PRAVDU????! :-) :-) *14* *14* *4* *14*
  • Re: Jared je gay!

seš trapná dyt víš že to není pravda tak proč kecáš takový pič********** *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • jared is the most beautiful men on the world

holky s váma úpa souhlas jared je prostě nej chlap bez žádný chybičky a at si říká někdo že je teplej nebo nwedej bože buzna tak ho brzo nakopu do je ho zadnice a prostě je jared je herec a skvělej zpěvák a 30stm sou best lidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Krásňoučkej!!!

Jered je úplně nejkrásnější kluk na tomhle vesmíru... A podle mě taky nejůžasněší herec a zpěvák... Ty jeho písničky sou naprosto úchvatný... Prostě on je tak nepopsatelnej!!!! OU..... *14* ..... Hodně mě štve že sem se jsem nebyla na koncertě Linkin Park a neviděla jsem Jareda a ty jeho sekunďáky..... *9* ..... Jinak je fakt prostě nejlepší....
  • jared v alexandrovi

sem dneska viděla alexandra...jaredovi to tam jako upe krutě sluší *14*
    akorát sem brečela jak želva dyž umíral *9* ...to bylo smutný *9*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • MILUJU JAREDA

Upe nejklásnější klasavec na světě :-* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Jared je gay!

Čemu se tady směješ *10* *9* Karty pásknou vše *14* pokud z nich umíš číst *3*
  • Re: Re: Re: Jared je gay!

Karty to práskly jo?? *1*
  • Re: Re: Jared :*

jj to teda je *1* ! Jen aby někdy z toho lešení nespadl, byla by ho škoda *1* !
  • Re: Re: Re: Re: Jared je gay!

hele klidně si ho píchni...třeba mu to udělá dobře...i když podle mě (doufám) buzna není... *7* *1* *4*
  • jared

waaaaaaa Jareda letto miluju proste sexous:)
  • Re: au...

Mám ho tak rád, až mě z toho bolí v řiti. *14* *1*
  • Re: Re: Re: Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Máš recht ma milá, tak proč mu nadaváš? Mě samotnýmu při pohledu na jeho kaďák začne škubat v penisu *14* *3*
  • Re: Re: Re: Jared je gay!

Holky, cotu řešíte *7* Já bych mu kokota do zadku píchl hned *3* *14*
  • Re: Re: Jared je gay!

Nojo, ale ja tahala karty a tam mi vyslo, ze je na kluky.... *9*
  • Re: Re: Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lecis si komplex mamrde nebo si fakt buzna a zamiloval ses?ani bych se nedivila,na takovyho typa jako je Jared Leto leti asi kazdej...ale prosim,nemusis schazovat nekoho koho ostatni obdivujou jen proto ze jsi nula...tak nezavid a di ser nimrat ve svym pohlavnim zivote... *8* *1*
  • Re: kuku

uzasna zalezitos...kdyby takhle nadsene vypravel o me tak asi umru... *1*
  • Re: Jared je gay!

nesmis verit vsemu,Jared v jednom rozhovoru rekl ze pokud se o tobe rekne ze jsi gay tak jsi opravdu slavnej a celkem se tomu vysmal...myslim ze neni!I kdyz teda v Alexandroj ho zahral skvele,a potom ten ceskej dabing...buzna jak vysita!!! *1* Ale Jared je fakt dobrej herec,takze kdo by mu neveril... *9*
  • Jared je gay!

Minuly tyden jsem narazila na stranky, kde se Jared priznal, ze je gay. Prej je teplej jak zehlicka. *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit