-
Re: Re: HANS MATHESON:)))
TAK MI PLS O NEM NECO NAPIS, JU. *14* *14* *3* -
Re: Jared :*
Jo v tom máš pravdu! Je to taky slušnej blázen! *14* -
Jared :*
Jóóó Jaredek je moc hezkej, ale i talentovanej klučina, že? *14* -
Re: HANS MATHESON:)))
Viděla, a dokonce si i šáhla *1* -
Re: Re: Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo táhni uchyláku,tady nikdo takový chudáčky jako seš ty nepotřebuje!!!! *16* -
Re: Re: Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to teda seš ty teplouši jeden zkurvenej.Takovej čůraček jako ty mě nerozhodí. *16* *5* zmrde zasranej. -
au...
nejdřív se mi moc nezdál...ale ted...je sexy až to bolí *14* -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
Re: Jared
taky bych mu nejradsi vrazil svou kladu do riti *5* *4* -
Re: Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nejsem uchyl cuchto nevomrdana *5* *4* -
Jared
apsolutne nadhernej klucinaa..!! *14* *14* -
Re: cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co ty jsi za úchyla,to by mě zajímalo *7* *5* -
cak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pri pohledu na nej se vzdycky udelam chtel bych mu mackat jeho smrduty pytel az by mu z neho vypadly obe kulky *5* *4* -
kuku
Blackblerries forever!!!! :-*
Kdo neviděl, neuvěří *4* -
Jaredek
lidičky,myslím že všichni souhlasíme s tím,že je asi ten nejlepší...on je vážně jak andílek s dáblem v těle *14* a to je na něm to kouzelný,když se člověk zadívá do tech jeho krásných velkých očí,ucítí jako kdyby ho Jared viděl taky a byl tam s ním a chránil ho...kéž by to tak bylo *14* jak já závidím všem těm lidem kteří ho viděli a mohli s ním mluvit.podle mě je Jaredek dokonalej:nvm jak vy.musí s ním být hrozná legrace,už když se díváte na nějaké video s ním,a když vidíte ho celýho-schválně se podívejte a zamyslete se nad tím.není nádhernej?*14* koukněte na to tělo,na ty jeho nádherný vlasy,pohled,pusinku*14* ...prostě není mu co vytknout.ted sním budu mít konečně film temná legenda,tak u toho asi umřu *14* *14* -
Mr.Leto
Jared Leto. Říkám si, že je to zajímavý týpek. Vypadal k sežrání v Obchodníkovi se smrtí, v Alexandru velikém taky vypadal fakt supe, ale co jsem viděla zabijáci osamělých srdcí *9* Ale jinak je opravdu super, krásnej a co ještě dodat-božííííííí *14* . jo a fajně se mi kreslí-to je jen takový malý detail *4* . Myslím si, že je to takový anděl *4* co se skrývá pod maskou sexy přitažlivého ďábla *5* . -
Jared Leto
Jared Leto je ten nejúžasnější kluk na celém světě!Je prostě úžasnej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Nechápete
ty jo obdivuju te myslim ze ty ses ta opravdova fanynka.... *3* -
i love jared
je ten nejúžasnější a nejkrásnější,viděli ste někdy hezčího?já snad ani ne...při rozhovorech dělá kravina jako já dělám normálně *1* ,ty jeho vlasy,úsměv,to tělo krásný,bože,prostě dokonalost sama *14* doufám že sem ještě někdy přijede,ani si nedokážu představit jaký by to bez něj bylo -
Re: Jaredek je sexy
úplně s tebou souhlasím,já si písničky jako from yesterday,the kill,was it a dream,the story,beautiful lie atd...taky pouštím každý den a před spaním si vždycky musím pustit the story jinak bych ani neusla...on je prostě naprosto dokonalej,když ho vidím tak úplně umírám *14* a bez něho by to nešlo,akorát mě mocky mrzí že sem nemohla na koncert *9*