-
rad
ffdd -
Noc plná hvězd s hvězdou večera Nohavicou..... tak to je humus ! Co ten tam má pohledávat, na hard rockovém klání, kde snad už patnáct let chodíme za metalovým zvukem, na skvělé zahraniční kapely. Ten šiška to po...., začalo to už pozváním Langerky. A teďkom falešný hráč Nohavica? Takže jak?Letos nás tam nikdo nedostane, howgh!
-
Dotaz
Jo Jarek je nejlepší zpěvák z celého světa. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Chtěl bych se zeptat kdy bude hrát naživo někde blízko Ostravy. Kontaktujte mně na E-mail Tom.Palider.@seznam.cz Děkuji Tomáš Palider z Orlové *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
kolik
kolik mate CD *3* -
kolik
kolik ma Nohavica CD? *3* -
-
Re: kolik
Hodně...:D:D *15* *15*
-
-
díky :-)
Obrovské uznání a díky tomuto člověku... Za vše, co vytvořil... *3* -
chvála
Jardo,je mi uplně jedno co o tobě píší 17 let po revoluci při tom co se v tomhle státě děje musí být každému normálnímu člověku jasné,že je to jen provokace a závist.Tvoje písničky u nás doma vytvářejí příjemnou atmosféru,texty mají hlavu a patu.Dáváš své písně k dispozici na internetu je jasné že toto se nelíbí.Nenech se otrávit každý si udělá obrázek o tom co bylo a co je teď.Já ti fandím a prosím napiš ještě spoustu tak hezkých písní. Jana -
-
Re: chvála
Milá Jano,plně s Vámi souhlasím jsem rodačka z Ostravy a Jarka přímo žeru a to je mi 60.Díky za fandovství.Jen více takových písniček.Že?
-
-
Jarku, nedej se..
Naprosto skvělý písničkář, bez kterého by byly české zpěvníky skoro prázdné... Moc se mi líbí jeho písničky a obdivuji jej. Jen tak dál *4* -
ijg
jsi dobrej ale nemas tam kozla to me stve! *9* *13* *5* -
super...
Heej já toho pána úplně žeru...nejlepší jsou Tři čuníci,Milionář a ladovská zima...Je fakt dobrej,jeho texty mají vtip a význam,a hudba má rytmus... *14* -
-
Re: super...
Jenže milá Markétko, tady nejde jenom o Tři čuníky..........poslechni si mikymauze a pak řekni něco o veselosti.... *13* -
-
Re: Re: super...
SOuhlasím *5*
-
-