-
pesnicka o Brnakoch v cirkuse?
Cafte, bol som na koncerte na Slovensku v na Cervenom Kameni a hral tam jednu skvelu pesnicku, neviem ju ale nikde najst ani spomenutu - text bol o tom ako sli parta v Brne do cirkusu (ale si to mozno uz aj zle pamatam). Skvely humorny text :). Poznate ju?
Poslite mi prosim ten nazov pripadne aj viac informacii ak mate *9* -
-
Re: pesnicka o Brnakoch v cirkuse?
Myslíš pesničku,ktorej text napísal jeho otec? Tá sa volá Přívozská púť
-
-
Koncerty
Včera 25.5. jsem se dozvěděl, že v Brně má koncert Jaromír Nohavica. To jsem se dozvěděl z rádia Čas ačkoliv rádio poslouchám denně tak jsem to slyšel poprve.O třech hodinách jsem jel na Vodovu ale bohužel lístky už nejsou mě řekli žeprý se kupovali přes internet. Plagáty jsem nikde neviděl je to špatná informovanost.Nevím kde se to dozvěděli ti lidé kteří byli na koncertě. -
přání
Milý Jarku
Přání k Tvým narozeninám hlavně přání dobrému zdraví,štěstí a dobré pohody
i v létech dalších.
*4* *4* *4* *4* *4* -
Peníze nejsou v životě všechno tvrdí Jaromír Nohavica.
-
Vše nej k narozeninám.
-
Vše nej k narozeninám..
-
Přeji krásné narozeniny, zdraví a moooc děkuji, jste naše zlatíčko!
-
pochybnosti...
Myslíš, že si to přečte? A Fany?....to je něco tak pro.....Sámera. Tohle je nohavica:) -
Jarek je SUPERSTAR!!!
-
Poděkování ;O)
Milý Mistře, děkuji za sebe a vlastně za všechny, kterým tvé písně změnily život (samozřejmě v dobrém)... Opravdu mi moc pomáhají žít v tomto nelehkém světě... Sama se snažím psát texty, ale zatím leží doma v šuplíku. Není nikdo, kdo by k nim napsal hudbu... Některé jsem Vám poslala, snad si najdete čas a odpovíte mi. Opatrujte se a "Ať žije MUZIKA!!!" Zuzka