-
Zuzce
Ahoj Zuzko, taky sem tam něco napíšu. Zaujalo mě, že jsi Mistrovi poslala nějaký svý texty. Jeden bych pro něho taky měl, máš na Jaromíra kontakt? A jsi se ochotná podělit? :-O Vzácná ochota. Mistr ti tp oplať. Díky R. -
Jarek
Je to Zpěvák, Chlap, Filozof, Básník, Ostravák, Čech, Bavič . Jo a Muzikant.-neotravujte ho se svýma pokusama a raděj naslouchejte! -
NAROZENINY
Dnes má Jarek narozeniny,tak jarku přejeme ti hodně zdravíčka. -
Jarek
Dneska mám na hudebce referát na Jarka Nohavicu vybrala sjem si ho protože je to můj nej zpěvák miluju jeho písničky a texty a jak jsem si tak opisovala jeho životopis tak jsem zjistila že má dneska narozeniny!!! VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!! -
Rok narození
... nesouhlasí, Jarek je ročník 1953!!! Není žádná baba, která se musí pořád dělat mladší, než je... *:o))) -
je to génius, co sa tyka kristinky:) keby poznala nohavicovu proti komunisticku tvorbu tak by o nom nepisala ze je komunista ale o tom potom ze ano
-
nahoda
Nazdarek uplnou nahodou jsem objevila v,,google'' tuto stranku.Jsem uz 20 let(paneboze) fanda Jarka Nohavici je to prima pustit si jeho pisnicky a vzpominat na festivaly,policajty*gg* a bezstarostny leta.jeho musika se libi i memu priteli v nemecku,dokonce ho hraje na kytaru. *hegdl* Radka -
ahoj,nevita prosim nekdo kdy a kde nohavica vystupuje???Diky
-
Od kdy jsou děti ti co si píchají do žil a fetují??
Dobrý den pane Nohavica. Dnes jsem na internetu slyšel Vaši píseň o "dětech" které bije policie.Ja nevím jestli jste byl na nějakém z těch "demonstrací".Ja sem se byl podívat na středeční na Letné a musím říct to co jsem viděl mi stačilo, abych si udělal obrazek o těch "dětech", kterých se tak vehementně zastáváte ve Vašem textu.A taky jsem poznal jakym směrem se ubírá Naše společnost.Nevim jestli by se Vám líbila anarchie, ale přesne to tam bylo. Vy považujete děti ty kdo si pichají do žil, fetují ničí cizí majetek atd.???Vždycky jsem Vás považoval za velmi soudného a inteligentního člověka, ale tohle jste minimálně přehnal. Doporučiji Vám zajděte se někdy podívat na takovou akci typu Czech Tek a rychle změníte názor.Nebo si takovou skupinu 10000 fetáku vemte na svůj pozemek. -
Milý pane Nohovico!
Netroufám si Vám týkat, i když v době, kdy jste byl knihovníkem a utkali jsme se v tzv. Tribuně nových a osvědčených forem kulturně výchovné činnosti, jsme si byli blízcí.
Od té doby Vás sleduji, miluji Vaše texty a mám všechna Vaše CD. Jsem výtvarnice a rovněž mám problém s alkoholem. Neminula i Opava. Držím se. Ale pokud mám krizi, Vaše Milkymaususoleum mě vždy podrží. Také Poruba... Děkuji za tu krásu a podporu, kterou mi díky Vaší tvorby dáváte. Děkuji, že jste zůstal sám sebou a věren Ostravě, že nepatříte k těm hloupým "rádo by celebritám".
Přeji Vám ze srdce hodně zdraví (jsme totiž stejný ročník) rodinné pohody a pište dál ty nádherné texty. V mé básnické sbírce ( neprodejné) , kterou jsem vydala k 60tinám jsem si dovolila uvést jako motto Vaše: Andělé moji, ať jste nebo nejste, dokud tu stojím, sílu mi neste. A Vy mi ji nosíte. Moc Vám za to děkuji. Vážím si Vás a vždy zůstanete v mém srdci. S úctou Alena Metelková