-
Noc hrůzy na silnici mezi našimi bitými dětmi
přečetěte si vážený obhájče feťáků líčení paní M.H. v Právu 6.8., která v autě se svým manželem a třemi dětmi uvízla na silnici u Velkých Dvorců. Do auta jim nacouval technař a následovaly výhružky podřezáním, když zavolá mobilem policii,zmačkané plechy,jak po autu technaři lezli a tančili. Paní M.H. na kolenou prosbami odvrátila inzultaci jí i jejího manžela, ohledně přivolání policie jí vyhrožovali podřezáním dětí. Zbytek víkendu paní M.H. probrečela, nyní má její rodina poničené auto, poničené nervy, jejich děti nemohou spát a dle psychologa si mohou odnést trauma na celý život. Ať táhne k čertu kultura špinavých chcípáčků s rozpíchanýma rukama a s nimi ať táhnou k čertu i jejich zastánci!!! -
nový hit
Pane Nohavica to co jste předvedl ve Vaší nové písni mě opravdu dost překvapilo. yslím, že na tom nebudete finančně ani rozumově, tak špatně aby jste už musel vyplodit takový hnus. Krásný den.... PS. ještě přejít na vový druh hudby .. Třeba DUC DUC KOMETA by taky nezněla špatně! -
Pro vás co urážíte Nohavicu
Když máte jiný názor tak si tu píseň neposlouchejte! A budete mít klid v duši, každý z nás má názor a ten názor si může svobodně vyjádřit! nemyslíte? když máme tu ,,demokracii" -
zděšení
Jezdím po hudebních festivalech asi 20. let a Jarka Nohavici jsen si vždy dost vážil, nejen proto, že je člověk který píše texty které jsou o něčem,(což se dnes málokdy vidí, nebo slyší), ale taky proto, že sám mám k hudbě velice blízko,(ač dělám na šachtě 26 let),ještě donedávna jsem hrával s bluegrassovýma kapelama,a taky jsem napsal pár textů, které ještě některé kapely hrají i když nejsou zdaleka tak kvalitní, jako od Nohavicy.Jarek Nohavica je vyučený knihovník a dodnes nezapomenu, jak z něj byla nadšená moje máma,která byla vedoucí jedné knihovny a pro knihovnice/ky/ kdysi Jarek uspořádal besídku, na které byla. Dnes jsem rád, že se nedožila toho, čeho se Nohavica zastává. -
Chybička
Jarek se nenarodil v roce 1956, ale podle všeho v roce 1953 - takže je mým vrstevníkem. Někdo to opravte v datu narození Zdar -
Nohavica je supr!!!!!!!!!!!!!!!
-
koncert
jaro kedy budes najblizsie koncertovat a kde? -
1
Tleskala jsem Vám vždy, tleskám i teď a věřte, že tleskat budu pořád. Jste pan jedinečný! -
Dotaz
Da se sehnat nejakej kontakt na Nohavicu? -
niiiiiic
ten kdo tomu nerozumiiiiii tak drzte HUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!§