-
Jasonek
Tenhle chlap je upe božskej...mám pěkný kukuč.Nejpěknější je ve Veronice mars. *14* *14* *14* -
Jasonek
Je nadhernej,ale je skoda ze je zenatej *14* *14* -
-
Re: Jasonek
to jo je to desna smula,ale i kdyby nebyl tak by si ho stejne nemohla mit *9* *9* *9*
-
-
Jason
ty jo on je tak strašně krásnej je to nejhezčí chlap kterýha sem kdy viděla on ja prostě slďoušek *14* *14* -
jjj
je užasnej...nádhernej..a hodí se víc k Veronice!!!Miluju ho!!muck* *14* -
Jason Dohring alias Logan
ten herec má neuvěřitelný charisma a navíc je krásnej,ostatní týpci v tom seriálu se můžou jít oproti němu schovat -
Veronika Mars - Logan
Jason Dohring fakt dobře umí zahrát Logana,dává do toho taky část sebe.A je dobrý to jak se pořád rozcházejí a zase spolu chodí,i když ve druhé řadě to bude trošku jiné.Jsem zvědavá na to jak zase bude chodit s Duncanem *1* . -
Veronica Mars ( Logan)
Musí se mu nechat že hraje fakt neokoukaným stylem...Jen mě moc mrzí, že jim to s Veronicou moc nevyšlo... *9* -
-
Re: Veronica Mars ( Logan)
jo to je skoda byly peknej par *14*
-
-
Jason Dohring alias Logan
Jason je úžasnej je to určitě velká filmová naděje!!!!!hrooozně se mi líbí jeho styl hraní!!!získal si mě hlavně proto že má velmi osobitý a neokoukaný styl hraní......a dělá úžasný obličeje!! doufám že ho obsatí do dalších rolí protože so posud si nevedl špatně hrál v hodně filmech a role logena ve veronice mars ho ještě více zviditelnila ........je skvělej a doufám že se sním jednou setkám....... *5* -
Veronica Mars
Jj! To je nejpeknejsi klucina z toho serialu! je taky fajny.... ale nemyslela jsem si ze bude mit neco s veronikou..=( ale jinak je to krasavc....´=)sladkej...... nejrasnejsi...=) *1* *14* -
Veronica Mars
Je úžasnej a nádhernej!!A ve Veronice Mars úpě mrtě moc!!Doufám že spolu ve Veronice zůstanou moc jim to spolu sluší *14* *4* *14* -
-
Re: Veronica Mars
Jj doufam ze jim to vydrzíí..moc jim to spolu slusíí..a on je táák sladkej *14* ale ona je taky moc hezka *4*
-