Přejít na výpis diskuzí

Jason Dohring

OSOBNOST 16.2.2007 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasonek

Tenhle chlap je upe božskej...mám pěkný kukuč.Nejpěknější je ve Veronice mars. *14* *14* *14*
  • Jasonek

Je nadhernej,ale je skoda ze je zenatej *14* *14*
    • Re: Jasonek

to jo je to desna smula,ale i kdyby nebyl tak by si ho stejne nemohla mit *9* *9* *9*
  • Jason

ty jo on je tak strašně krásnej je to nejhezčí chlap kterýha sem kdy viděla on ja prostě slďoušek *14* *14*
  • jjj

je užasnej...nádhernej..a hodí se víc k Veronice!!!Miluju ho!!muck* *14*
  • Jason Dohring alias Logan

ten herec má neuvěřitelný charisma a navíc je krásnej,ostatní týpci v tom seriálu se můžou jít oproti němu schovat
  • Veronika Mars - Logan

Jason Dohring fakt dobře umí zahrát Logana,dává do toho taky část sebe.A je dobrý to jak se pořád rozcházejí a zase spolu chodí,i když ve druhé řadě to bude trošku jiné.Jsem zvědavá na to jak zase bude chodit s Duncanem *1* .
  • Veronica Mars ( Logan)

Musí se mu nechat že hraje fakt neokoukaným stylem...Jen mě moc mrzí, že jim to s Veronicou moc nevyšlo... *9*
    • Re: Veronica Mars ( Logan)

jo to je skoda byly peknej par *14*
  • Jason Dohring alias Logan

Jason je úžasnej je to určitě velká filmová naděje!!!!!hrooozně se mi líbí jeho styl hraní!!!získal si mě hlavně proto že má velmi osobitý a neokoukaný styl hraní......a dělá úžasný obličeje!! doufám že ho obsatí do dalších rolí protože so posud si nevedl špatně hrál v hodně filmech a role logena ve veronice mars ho ještě více zviditelnila ........je skvělej a doufám že se sním jednou setkám....... *5*
  • Veronica Mars

Jj! To je nejpeknejsi klucina z toho serialu! je taky fajny.... ale nemyslela jsem si ze bude mit neco s veronikou..=( ale jinak je to krasavc....´=)sladkej...... nejrasnejsi...=) *1* *14*
  • Veronica Mars

Je úžasnej a nádhernej!!A ve Veronice Mars úpě mrtě moc!!Doufám že spolu ve Veronice zůstanou moc jim to spolu sluší *14* *4* *14*
    • Re: Veronica Mars

Jj doufam ze jim to vydrzíí..moc jim to spolu slusíí..a on je táák sladkej *14* ale ona je taky moc hezka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit