Přejít na výpis diskuzí

Jayk3M

OSOBNOST 13.3.2008 
178 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narozkyyy

mirek ma denska narozkyy:o)vše nejj mirdoooooxDi love youuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • michalka1994

Narozky!!!

Všechno nej k nározkám !!!!
    Tvoje songy sou uoe krásnýý!!!!!
    seš šikovnej!!
    Si Bestovej Klučina
    Já ti tleskám !!!!! *14*
    Skláním ti poklonu!!!!!! *3*
  • lissa12

miluju tě

ahojky preju ti vse nej.nej.nej. k narozkam!!! tve songy upe miluju jako tebe drz se!!! mtmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmr!!!!!!!
  • klaudie1234
    smnějou se mi ve škole tak servuju ale příjdu domu tak si pustim jeho pisnički a pomáhá mi to
  • babushenkaa

Miláček

Ploste jayk3m je upec mock klasnej Miluju ho ploste ty jsi nejky mas super texty upec smutny ae to je prave klasny njn ploste byl jsi jsi a budes nejky kluk na světe MT *14* jsem se ploste zamilovala do tebe MUCKY *14* *14*
  • PRO TEBE

Strasne uzasnej klucina.Hlavne mocinky peknej.JEHO PISNICKY JSOU BOZI. *14*
    • Re: PRO TEBE

Jayk3m je prostě užasnej má vubec nějaký kocerty,pokud ano kde???Jeho písničky mi totiž změnily život ráda bych mu poděkovala *3* *3*
      • maltinqa

Re: Re: PRO TEBE

koukni na www.bandzone.cz tam mas wypsany konciky..a ted bude na bandzonefestu...
  • martinah

jayk3m

tenhle zpevak me zaujal svoji otevrenosti k svetu vlastne zpiva pisnicky ze zivota a jen tak nekdo nezpiva je to neco jako hip-hop a rap *4*
    • lusicek

Re: jayk3m

Jo je to emo-rap takže něco jako rap a rap je něco jako hip-hop! Vlastně Jayk je jako s-core *3*
      • pulnoc140

Re: Re: jayk3m

No,ukazuje hodně svlj názor a za to ho i obdivuju,ale jinak má moc hezký písničky *4*
  • neezy

The best

Prostě....Jayk3m je drsnej...prostě to je něco jedinečného...to se nedá nějak vyjádřit...Prostě on má ten sakradobrej styl! A dokáže mě zaujmout...nevím čím to je. Hoperům / i když ani není uplně hoper/ jsem se smála...ale jeho prostě poslouchám...nevím čím to je..
    • lusicek

Re: The best

Jo u všech ostatních to má obsah děvky, drogy, chlast a drahý hadry u něho ne proto se to taky nemůže zařazovat do normál rapu
  • Jaykova stránka

jaykova stránka na facebooku http://www.facebook.com/pages/Anti- JAYK3M/195275715231
  • lissa12

?!

Je ktásnej je to ten nejkrásnější člověk na světě kterýho jsem kdy viděl MILUJU HOOOOO!!!:-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší