-
Jayk3m je boží
Jayk3m je prostě boží je hezke ma hezký texty a hezky spíva,no řikam prostě boží -
???
čau, když Jayk3M je styl rap, myslíte že nějaký metalista by mohl poslouchat jeho? *9* mě se líbí,zpívá dobře a má pěkný písničky,ale toto by mě fkt zajímalo,díky za jakoukoliv inteligentní odpověď! *3* -
-
Re: ???
jestli seš metalista tak to vůbec nevadí každej si přece může poslouchat co chce ne??? *4* Nwm třeba se budu zdát reta rdovaná já tobě *9* ae tak mě se líbí punk,pop a nejvíc asi hiphop a rap
-
-
Proboha
Bože můj, všechny jste do něj hrozně udělaný, která z vás si všimla, že to na tý hlavní fotce neni on?! -
-
Re: Proboha
jono to je pravda... *3*
-
-
:)
Jak sou ty písničky procítěný.. To je tak někdo neumí vžít se takhle do songu.. Je fkt dobrej! :) -
I love You
jayk3m *14* je upáááááá mrtěěěě božíííí
ja ho upa total zbožnuji a ty který ho znaj tak těm závidím *1*
*4* prostě nejkýýýý kluk na světě a dokázal že není nějaká nula jak si o něm spousta lií myslí dokázal *3* *1* -
Seš nejlepší spěvák na světě.
Si nejlepší a hlavě nepřestávej spívat!
Jodno bych chtěl být jako ty. *5* *5* *5* -
info
Ahojte.
Prosim Vas,viete mi pomoct?Hladam jednu piesen od Jayk3m,nepoznam nazov,ale spieva tam o tom,ze chalan zabil svoje dievca v spanku,nepamata si to a vo vezeni si podrezal zily ziletkou.Vravi vam to nieco?Dakujem vopred za odpoved e-mailom.
Dakujem -
Jayk3m♥
Jayk3m..♥..Jaký písničky se vám od něj nejvíc líbí..?;) Už nevím co mám stahovat..♥..Díky:P ..JaNčíí♥ -
-
Re: Jayk3m♥
tjn...a hele jak se jmenuje svym jmenem?? :O :D odepis mi na mail dekuju pa.Kikuušš *4*
-
-
Jayk3m <3
On ? Je dokonalej <3 Jou ! ... Není jak ostatní .. je výjmečnej :) UÁÁÁ závidím každému kdo ho zná nebo ho kdy viděl ! :D <3 *14* *14* -
-
Re: Jayk3m <3
Přesně!!!:))..Moje řeč
-
-
Jayk3M <3 <3!!
Jayk3M je dokonalej,nejwíc boží ty jeho písničky jednou mi kamarádka Kačka poslala písničku a od tej doby ho poslouchám <3 <3 nejlepší písnička co složil je Mala Prodavačka Zápalek,Jayk3M je fakt nejlepší..At si každej myslí co chce na to má právo ale on je nejlepší zpěvák co existuje !!!Jeho písničky mi vždycky zvednou náladu :))...Chtěla by sem ho vidět na živo...:))**..!
Nejwíc on :)****...!! -
-
Re: Jayk3M <3 <3!!
To jsi ještě neslyšela ostatní písničky.
-