Přejít na výpis diskuzí

Jean-Paul Belmondo

OSOBNOST 31.12.2006 
119 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bebel je prostě svůj. Strašné je,že je na jedné hromadě třeba s Boučkem ... *9*
  • 4.9.2006

Všechno nejlepší k narozeninám *5*
  • Lovec hlav

Belmondo velkej frajer miluju vsechny filmy s nim je to klasika třeba Lovec hlav dobrej film jak tam na konci s tou brokovnicí vystřelí a řekne Zbraně co střílí jsou jen pro dospělé mladý muži a udělá svůj obvyklý úsměv
    • Re: Lovec hlav

rad bych se zeptal kde jsi sehnal film - Lovec Hlav
  • Jsem obyčejnej chlap ale díky *5*
  • Největší bourák

Jean-Paul Belmondo je můj oblíbenej herec už od dětství. Jeho kouzlo spočívá v tom, že není žádnej přeslazenej playboy. Je to prostě bourák, chlap vod kterýho byste nechtěl dostat přes držku, ale chtěl byste s ním zajít na pivo a pokecat o ženskejch. Je nezapomenutelnej jak v komediálních tak v dramatických rolí. Belmondo má zkrátka charisma, to je něco co dnešním hercům bytostně chybí. Viděl jsem od něj snad všechny filmy, ale můj oblíbenej je Profesionál a Lovec hlav. Pepa
  • !!!

Je to supráckej herec, i když je to už "starší pán" *3*
  • belmondo

také se ráda dívám a myslím si že mně to nikdy neomrzí,podle mně je belmondo skvělí herec.Mám ráda jeho filmy i francii.Myslím si že je to fenomén mezi herci.Jeho všechny jeho filmy se mi líbí nemužu říct že natočil nějaký špatný. *3*
  • Belmondo je Belmondo

Nazdárek, nemá smysl rozebírat Belmonda a ani nebudu říkat ty skvělé věci. Je to prostě pan hercec a prostě Belmondo. Neviděl jsem lepšího herce! A ty snobský blbečky z Hollywoodu i teď ve svých letech strčí hravě do kapsy.
    • Re: Belmondo je Belmondo

ja ne nejlepší je johnny depp *14*
    • Re: Belmondo je Belmondo

Souhlasim s tebou Lado
      • Belmondo jako opravdový profesional

Ahoj!!! To co se týče mistra pana Belmonda, je k tomu opravdu co říci. Mluvit o něm se dá od rána do rána a vždy s úsměvem na tváři! Je to opravdu jediný z milionu herců PAN HEREC, je opravdu někdo. Už od mala jsem ho měla velmi moc ráda a mám ho ráda pořád a stále více! Nevím jak pro vás všechny, ale pro mě nejúžasnější film, který mohl kdy natočit je LE PROFESSIONNELE, ovšem všechny jsou krásné, ale tenhle je prostě nej.... Kdyby jste měl Profesionála ve starém dabingu na DVD, tak se prosím ozvěte, mám jen nový a to není ono!! Předem moc děkuji. Nechci aby Jean-Paul Belmondo odešel navždy, nechci, je to opravdová legenda!!!!!!!!!! *3* *3* *3*
  • J.P.B

Nazdarek lidi, nevite kde sehnat filmy U konce s dechema Blaznivy Petricek? Diky
    • Re: J.P.B

U konce s dechem vyjde v edici FilmX v červenci. Bláznivý Petříček - mají ho v Bontonlandu.
    • Re: J.P.B

Cuwec, Bláznivý Petříček by už měl být v běžné distribuci, U konce s dechem nevím. Já zase sháním Eso es. Nevěděl bys? dík
  • Dobrý den, nevíte někdo jak se jmenuje film s Belmondem, kde seděl na kolečkovém křesle, měl rádiovku na hlavě¨, přihlouplí výraz, přišli děti z ulice a dělali že jsou jeho, jako těhotnou ženu aby dostal peníze asi sociální dávky????

Děkuji *3*
    • Zvire (s krasnou Raquel welch)
    • Film se jmenuje Zvíře,zahrál si v něm s Claudií Cardinalovou a má tam dvojroli. *1*
      • Jen opravuji, s Raquel Welch *4*
    • Zviře
    • Zvíře se jmenoval :-)
    • Jedná se o skvělou komedii Zvíře,tuším z roku 1977. *1* *3* *4*
    • Nenapravitelný .
    • Zvíře (1977)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit