-
Jensen Ackles (dean) je úžasnej, hezkej a libi se mi jeho postava v lovci důchů. IIIIIII LOVE YOU *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Re: Jensen
jsi uzasny herec a hrajes moc krasnyho herce dean a jsi pro me nej. a miluju te jsi krasny a kdyz tak jsem cikanka a miluju te zlatooo *1* *1* *4* *14* *4* *15* *8* *9* *3* -
Lovci duchů
Je to boží herec a šíleně jsem si ho zamilovala v roli Deana v Lovcích duchů :) -
Alpha Male Madness
podpořte Jensena v Alpha Male Madness
http://uk.eonline.com/uberblog/wa tch_with_kristin/b234309_alpha_male _madness_final_four_face_off.html
*14* -
?
on má mimčo ??? -
Božíí Jensen :-**
Trošinku pozdě no, :-DD ale vše nej nej a nej k narozkám. I LOVE YOU !! hrozně mooooc ho milujůůů je božíí :-)) -
jensen
vše nejlepší....miluju tě jensene... <3 šílím z tebe -
:-)
všechno nejlepšííííí -
Dokonalost!!!!!!!!!
Všechno nejlepší ti přeji...I<3YOU..nejlepsi herec ktery muze bejt,nejkrasnejsí,nejvíc miluju nema ani jednu chybičku..proste je dokonalej *14* *14* Jeste jedno vše NEJ...dokonalost Lovci duchu -
BEST!!
Nejlepší hrec, který existuje!!! Já ho prostě miluju!! Je naprosto skvělej a naprosto krásnej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Narozky!!
Vše nej k narozeninám!!!!! Love you!!! *14* *14* *14* -
Narozeniny
Všechno Nejlepší k narozeninám. *14* *8* -
Re: Jensen
*do pátku -
Jensen
On je prostě boží herec oni davájí na axn černýho anděla od pondělí do neděle v 18:00 a já se vždycky moc těším že ho tam uvidím ze včerejší ho dílu jsem se musela smát Alec jede s max doručit balík a jak jsou u té brány a udělají oba prudkou zatáčku tak on s toho kola sletí to mě dostalo *1* *1* -
Tak strašnáá podoba
My ve škole (ve třídě) máme jednoho kluka a ten se mi hrozně mocinkyy líbí.A ten kluk je podobný Jensenovi hrozně moc, ty hlášky co říká no prostě je strašně moc hezkej jako Jensen. *14* *14* -
Re: údiv
Tak takhle jsem seuž dlouho nepobavila! *1* *1*
Zkus si o tom seriálu něco přečíst a hned zjistíš proč je to možný. *7* -
údiv
Zajímalo by mě, jak může herec narozený roku 1978 hrát ve filmu z roku 1965... -
Re: má dítě?
Nevým o žádném dítěti. Pokud vím, tak zatím žádné nemá. -
andrejo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andrejo ty k+++++ -
Re: má dítě?
Jo má. *4*